Connect with us

Extinderea AMBULATORULUI și construcția CENTRULUI IMAGISTIC din ROMAN, în linie dreaptă!

Neamt

Extinderea AMBULATORULUI și construcția CENTRULUI IMAGISTIC din ROMAN, în linie dreaptă!

Primarul Leonard Achiriloaei: „Am găsit soluțiile optime pentru finalizarea lucrărilor de proiectarea, respectarea termenelor stabilite și încadrarea în buget”

Ieri, 20 iulie, la Spitalul Municipal de Urgență Roman a avut loc o ședință de lucru pentru definitivarea proiectului de extindere a ambulatoriului și crearea unui centru imagistic. Centrul imagistic va fi dotat cu aparatură de ultimă generație, printre care se numără: RMN, CT, EKG pentru urologie, aparat radiologic digital.

„Am avut o ședință de lucru pentru definitivarea proiectului de extindere a ambulatoriului și crearea unui centru imagistic, dotat cu aparatură modernă, la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Împreună cu reprezentanții firmei care elaborează proiectul tehnic și colegii din aparatul de specialitate, am găsit soluțiile optime pentru finalizarea lucrărilor de proiectarea, respectarea termenelor stabilite și încadrarea în buget.

Practic, în partea opusă Compartimentului de Primire Urgențe, va fi construită o nouă clădire formată din demisol și parter, în care va funcționa Centrul Imagistic, existând legături funcționale cu ambulatoriul și Centrul de Primiri Urgențe.
Spațiile existente acum în ambulatoriu vor fi recompartimentate, cabinetele urmând să fie dispuse astfel încât pacienții și cadrele medicale să beneficieze de cele mai bune condiții pentru diagnosticare.

Centrul imagistic va fi dotat cu aparatură de ultimă generație, printre care se numără: RMN, CT, EKG pentru urologie, aparat radiologic digital. Ulterior proiectării, urmează procedura de achiziție și construcție. Astfel, reușim să facem un alt pas important pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite la Roman”, a declarat  edilul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top