fbpx
Connect with us

Femeie din Neamț, acuzată de înșelăciune în cazul unui împrumut fraudulos de 18.000 de lei

bani 3 - News Moldova

Neamt

Femeie din Neamț, acuzată de înșelăciune în cazul unui împrumut fraudulos de 18.000 de lei


Femeie din Neamț, acuzată că a obținut 10.000 de lei ilegal de la o firmă de împrumuturi. Fraudă și fals în înșelăciune, dezvăluite

Un caz de înșelăciune și fals în înscrisuri a fost elucidat de către polițiștii din Neamț, lăsând în urmă o poveste incredibilă de înșelătorie.

O femeie a fost supusă unor acuzații grave după ce a indus în eroare o firmă de împrumuturi și a reușit să obțină în mod fraudulos o sumă de 10.000 de lei.

Cazul a început atunci când femeia a fost surprinsă de cererea de plată din partea unei companii care acorda împrumuturi, cu solicitarea de a returna o datorie de 18.000 de lei.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură ciudată, deoarece aceasta nu recunoștea să fi încheiat vreun contract de împrumut și nici să aibă vreo legătură cu suma respectivă.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de 311 milioane de euro pentru rețeaua de apă din Neamț - MOLDOVA INVEST

O femeie de 52 de ani din județul Neamț este suspectată că a pus în aplicare o înșelătorie elaborată

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

O femeie din Buhuși a sesizat unitatea de parchet cu privire la faptul că, ar fi fost înștiințată de o firmă ce acordă împumuturi bănești că ar datora acesteia suma de 18.000 de lei, ca urmare a neachitării contractului de împrumut emis pe numele său, despre care aceasta ar fi avut cunoștință.

Din cercetări, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au stabilit că, o femeie de 52 de ani, din județul Neamț ar fi indus în eroare un operator economic ce furnizează acorduri de împrumut financiar, prin aceea că ar fi folosit documente prin care ar fi atestat, în mod nereal, că păgubita ar fi fost angajata unei firme pe care aceasta o administra, pentru a încheia, în numele celei de-a doua, un contract de credit, obținând astfel un credit în valoare de 10.000 lei, sumă pe care și-ar fi însușit-o în interes personal.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de trimitere în judecată.” – a transmis Poliția Bacău

News Moldova îți recomandă și ...   O anexă gospodărească a ars complet, cauza fiind o țigară aprinsă

Poliția din Bacău a intrat în acțiune, finalizând ancheta în acest caz de înșelăciune și fals în înscrisuri.

Conform informațiilor transmise de către autorități, femeia de 52 de ani din județul Neamț este suspectată că a pus în aplicare o înșelătorie elaborată pentru a obține un credit de 10.000 de lei de la o firmă care acordă împrumuturi financiare.

Investigațiile au scos la iveală că suspecta a folosit documente falsificate pentru a susține că victima ar fi fost angajată în firma pe care aceasta o administra.

News Moldova îți recomandă și ...   Tânăr din Neamț, găsit fără suflare într-o plantație de viță de vie

Cu aceste dovezi falsificate, femeia a semnat un contract de credit în numele victimei, obținând astfel suma de 10.000 de lei pe care și-a însușit-o în interes personal.

Pe fondul acestor dezvăluiri, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de trimitere în judecată.

Acuzațiile de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată vor fi dezbătute în justiție, lăsând ca verdictul să determine responsabilitățile și consecințele pentru cei implicați în această situație.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top