fbpx
Connect with us

Femeie găsită fără suflare în propria locuință din Piatra Neamț

Pompieri Dorohoi - News Moldova

Neamt

Femeie găsită fără suflare în propria locuință din Piatra Neamț


O femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită decedată în apartamentul său de pe strada Aleea Ulmilor, într-un bloc de locuințe din Piatra Neamț

Pompierii au fost alertați în jurul orei 16:15, marți, 8 august și au intervenit prompt pentru a debloca ușa apartamentului.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț (ISU Neamț), echipajele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț s-au deplasat rapid la fața locului.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de peste 5 milioane de lei pentru modernizarea Grădinii Publice "Nicu Albu, Piatra Neamț

Folosind o scară culisabilă, pompierii au reușit să pătrundă în locuința femeii de la primul etaj, după ce au intrat prin fereastra apartamentului.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au intrat printr-o fereastră în interiorul apartamentului situat la primul etaj. Într-una din camere a fost găsită o femeie de 69 de ani ce nu prezenta semne vitale.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Andrei CARABELEA, Primar al municipiului PIATRA NEAMȚ

Într-una din camere au descoperit trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 69 de ani. Din păcate, aceasta nu mai prezenta semne vitale, conform comunicatului transmis de reprezentanții ISU Neamț.

Până în prezent, nu au fost oferite detalii suplimentare cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest incident tragic. Autoritățile locale și echipa de investigații încearcă să afle mai multe informații pentru a înțelege cauza exactă a decesului femeii.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea: „România și Republica Moldova ar trebui să fie sub un singur steag și sub un singur imn, iar când trecem Prutul nu ar trebui să mai stăm la cozi prin vămi.”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top