fbpx
Connect with us

Fetiță de 9 ani, rănită într-un accident în localitatea nemțeană Doljești

Ce salariu are o asistenta de pe salvare e1655726831649 - News Moldova

Neamt

Fetiță de 9 ani, rănită într-un accident în localitatea nemțeană Doljești


Accident rutier în Doljești: minoră de 9 ani, rănită în urma unei coliziuni. Fetița a suferit răni, necesitând asistență medicală de urgență

La data de 15 iunie, în comuna Doljești s-a produs accident rutier, în jurul orei 16:50. Autoritățile au fost alertate de producerea evenimentului și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman s-au deplasat imediat la fața locului.

Potrivit primelor cercetări efectuate, accidentul s-a petrecut în momentul în care un tânăr de 20 de ani, rezident în Buhonca, se afla la volanul unui autoturism și circula în localitatea Doljești.

În timp ce manevra schimbarea direcției de deplasare, acesta nu a observat o minoră în vârstă de 9 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe o bicicletă.

Conform martorilor oculari, tânărul șofer nu și-ar fi asigurat corect manevra, ceea ce a condus la impactul violent între autoturism și bicicletă. În urma coliziunii, copila a suferit răni, necesitând asistență medicală de urgență.

Echipajele de intervenție s-au deplasat prompt la locul accidentului și i-au acordat îngrijiri medicale minorei rănite, care ulterior a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament adecvat.

Starea sa este în prezent stabilă, iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea acesteia.

Polițiștii continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele precise în care s-a produs accidentul rutier. Conform informațiilor preliminare, tânărul șofer este investigat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Autoritățile urmează să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs nefericitul eveniment rutier, pentru a determina eventualele responsabilități.

Poliția reamintește tuturor participanților la trafic să acorde o atenție sporită și să respecte regulile de circulație în orice situație.

Asigurarea corespunzătoare la efectuarea manevrelor de schimbare a direcției de deplasare și respectarea priorității celorlalți participanți la trafic sunt aspecte esențiale pentru evitarea producerii unor astfel de evenimente nedorite.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top