fbpx
Connect with us

Florentina Luca-Moise: „Voi avea grijă ca toate piețele din oraș să fie refăcute”

Florentina Luca-Moise: „Voi avea grijă ca toate piețele din oraș să fie refăcute” - News Moldova

Neamt

Florentina Luca-Moise: „Voi avea grijă ca toate piețele din oraș să fie refăcute”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Florentina Luca-Moise, candidat independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, a transmis că „A face piața trebuie să redevină o bucurie, o plăcere”. Totodată, ea atrage atenția asupra stării piețelor din oraș și promite că, dacă va fi aleasă primar pe 9 iunie, va face o prioritate din renovarea pieței.

„A face piața trebuie să redevină o bucurie, o plăcere. Ca mamă, soție și gospodină, am mereu nevoie de legume, fructe și flori. Mă doare sufletul să văd că producătorii noștri nu au condiții, iar pietrenii nu știu cum să plece mai repede cu cumpărăturile… Piața este un loc SPECIAL al unei comunități! Este locul în care socializăm, aflăm detalii despre micile ferme, schimbăm rețete, povestim despre meniuri, învățăm lucruri și trucuri noi… Este o poezie! Când facem piața o facem pentru că vom găti pentru cei dragi nouă. Sau pentru o sărbătoare, o aniversare. Motive de bucurie care nu trebuie umbrite…. Astăzi, nu avem aceste motive de bucurie.

Ca primar, voi avea grijă ca toate piețele din oraș să fie refăcute, cu spații aerisite, curate, primitoare. Fără acoperișuri sparte, fără lacăte pe poartă, fără gunoi, așa cum e azi. Din fericire, avem producători locali, gospodari, fermieri care pot asigura pietrenilor atât fructe și legume proaspete, dar și brânzeturi, ouă și preparate tradiționale din gospodăriile țărănești. Cu ele am crescut și eu și nu aș vrea să dispară niciodată! Piețele noastre vor avea un design special, pe care îl vom alege împreună, în urma consultărilor cu fiecare zonă în parte. Astfel încât să ne fie drag din nou să mergem la piață. Este o promisiune pe care o fac și pe care o voi îndeplini când voi fi primar!”

Florentina Luca-Moise: „Voi avea grijă ca toate piețele din oraș să fie refăcute” - News MoldovaFlorentina Luca – Moise este candidatul cu numărul 10 pe buletinul de vot pentru Primăria Piatra-Neamț și cu numărul 11 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Piatra-Neamț.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, CMF24240349.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top