fbpx
Connect with us

Gheorghe FLUTUR: „Dacă trebuie, îmi iau jumătate de normă pe Neamț!”

Gheorghe FLUTUR: "Dacă trebuie, îmi iau jumătate de normă pe Neamț!" - News Moldova

Neamt

Gheorghe FLUTUR: „Dacă trebuie, îmi iau jumătate de normă pe Neamț!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieri, 29 februarie 2024, la sediul PNL Neamț a avut loc lansarea candidaților la alegerile locale pentru funcția de primar din cele mai importante localități ale județului

În centrul atenției s-au aflat candidații pentru funcțiile de primar din cele două municipii, Piatra-Neamț și Roman. Andrei Carabelea este candidatul PNL pentru Piatra-Neamț, în timp ce deputatul Leoreanu s-a înscris în cursa pentru Primăria Municipiului Roman.

De asemenea, Viorel Miron candidează la primăria orașului Roznov, iar Gheorghe Apetrei la primăria Bicaz.

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a subliniat faptul că echipa sa abordează aceste alegeri cu determinare și solidaritate, având încrederea că propunerile lor vor atrage voturile cetățenilor.

Evenimentul a fost marcat și de prezența președintelui PNL Nicolae Ciucă. Fostul premier a vorbit despre importanța faptelor în fața promisiunilor.

Gheorghe Flutur: „Dacă trebuie, îmi iau jumătate de normă pe Neamț!”

Prezent la eveniment, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a evidențiat importanța unității în abordarea proiectelor de dezvoltare regională și a subliniat succesele partidului în implementarea acestora.

„PNL are foarte multe exemple de succes. Aceste modele vrem să le multiplicăm. Noi am mai avut o istorie a noastră la Neamț și sunt aspecte pozitive când liberalii au fost aici. Și trebuie să aducem aminte electoratului din Neamț acest lucru. Nu putem doar să bocim că suntem cea mai săracă regiune din România, pentru că nu ne ajută la nimic bocetul. Partidul Național Liberal, cu minim 7% investiții, cu autostrăzi, si aveți aici beneficiul că vă întâlniți și cu A7, și cu A8.

Noi trebuie să susținem A8, să nu rămână doar pe capete, să atacăm și muntele, pentru ca drumul spre vest să fie ceva real, nu ceva din poveștile lui Creangă. Iar pentru acest lucru va trebui să fim noi mai uniți, județele Moldovei. Sunt lucruri pe care eu le spun cu glas tare de foarte, foarte multe ori și, poate dacă ne uităm la Cluj sau ardeleni și unora le e ciudă că au metrou acum, trebuie să învățăm că ei au fost mai uniți decât moldovenii, care ne-am certat dacă se face A8 sau A13.

Și deocamdată amândouă merg greu. Deci UNITATE este cuvântul nostru, iar noi venim aici, mă mut și eu cu jumătate de normă pe Neamț, să vă ajut, dacă folosește la ceva. Avem programe, cum este programul de țară, trebuie să fie programul pe Nord-Est. Județul Neamț, județ la autostradă. Eu cred că trebuie să lansăm un proiect cu totul nou la Autostradă. De la Planul de Urbanism al Județului sau al Primăriilor, care să creeze racordări, să creeze parcuri industriale, până la problema turismului, a traseelor turistice, investitorii, cum le facem cu mâna să vină încoace, că deocamdată ocolesc muntele. Cred că trebuie să vorbim mult mai curajos despre aceste lucruri. Dar PNL-ul, ca să dau eu bucata de răspuns, are multe exemple de succes si la Neamț”, a declarat președinteșle CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top