fbpx
Connect with us

Grav accident rutier pe raza localității nemțene SĂBĂOANI. Două victime ÎNCARCERATE

Accident Sabaoani e1700136241798 - News Moldova

Neamt

Grav accident rutier pe raza localității nemțene SĂBĂOANI. Două victime ÎNCARCERATE


Un grav accident rutier a avut loc pe E85, iar circulația rutieră este complet blocată în zona localității nemțene Săbăoani. Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, două persoane sunt încarcerate și s-a cerut intervenția unui elicopter

Pompierii au fost alertați cu privire la un accident rutier pe DN 28 (E 583) la granița dintre județele Neamț și Iași (în apropierea Castelului de Apă). La fața locului, au intervenit forțe și echipamente de la Detașamentul de Pompieri Roman, S.A.J. Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și S.A.J Târgu Frumos.

Incidentul a implicat două mașini în care se aflau trei persoane. Două dintre acestea au rămas încarcerate în unul dintre vehicule. Eforturile pompierilor s-au concentrat pe salvarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, grav rănit, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Femeia inconștientă a fost preluată de echipajul SMURD TIM și dusă la CPU Roman. Al treilea șofer, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să fie dus la spital. În paralel cu operațiunile de salvare și îngrijire medicală, pompierii au intervenit pentru a preveni riscul de incendiu”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt al I.S.U. Neamț.

Vom oferi mai multe detalii pe parcurs!


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top