fbpx
Connect with us

Incendiul a distrus complet un garaj și un autoturism dintr-o localitate din Neamț

Incendiul a distrus complet un garaj și un autoturism dintr-o localitate din Neamț - News Moldova

Neamt

Incendiul a distrus complet un garaj și un autoturism dintr-o localitate din Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Pe data de 6 iunie, pompierii au primit un apel de urgență. Un garaj dintr-o gospodărie din comuna Brusturi a fost distrus complet de flăcări

S-au mobilizat imediat forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Brusturi.

Când echipele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta deja într-un mod generalizat la garajul în cauză, în care era parcat un autoturism.

Existau riscuri iminente de propagare a flăcărilor către o locuință învecinată, ceea ce a impus o acțiune rapidă și eficientă.

Pagubele materiale au fost semnificative

Pompierii au acționat cu determinare pentru a localiza și stinge incendiul, evitând astfel extinderea acestuia la clădirile în apropiere.

Cu toate acestea, pagubele materiale au fost semnificative. Garajul din lemn, având o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, a fost distrus complet de flăcări. De asemenea, autoturismul a fost cuprins de incendiu și a suferit pagube ireparabile.

Un metru cub de lemn de foc a fost, de asemenea, distrus în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma incendiului.

Investigațiile preliminare efectuate au identificat un scurtcircuit electric drept cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Aceste defecțiuni pot fi extrem de periculoase și pot provoca pagube considerabile și este esențial ca proprietarii de clădiri și autovehicule să acorde o atenție deosebită siguranței electrice, asigurându-se că instalațiile sunt în stare bună și respectând regulile și normele de siguranță.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top