fbpx
Connect with us

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț are un NOU comandant

WhatsApp Image 2023 07 21 at 09.10.08 - News Moldova

Neamt

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț are un NOU comandant


IPJ Neamț are un nou comandant la conducere – comisarul șef Mihai Osoianu a preluat ștafeta în locul comisarului șef Alexandru Spiridon

Decizia de numire a noului comandant a fost luată la data de 20 iulie și marchează o nouă etapă în administrația instituției de aplicare a legii.

Comisarul șef Mihai Osoianu are o vastă experiență în domeniul poliției și a ocupat anterior funcții importante în cadrul Inspectoratului de Poliție Neamț.

Acesta a condus cu succes Biroul de Investigații Complexe și Serviciul de Investigare a Fraudelor, dobândind o reputație solidă în domeniul investigațiilor criminale și al combaterii fraudelor.

Numirea sa în funcția de comandant al IPJ Neamț vine ca rezultat al concursului desfășurat pentru funcția de adjunct al Poliției Neamț, în care Mihai Osoianu a reușit să impresioneze prin competențele și profesionalismul său.

Înaintea numirii sale, comisarul șef Alexandru Spiridon a ocupat funcția de comandant al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț pentru o perioadă de 6 luni, fiind numit inițial pe o perioadă de 3 luni, începând din ianuarie 2023, iar apoi delegația sa a fost prelungită cu încă 3 luni.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top