fbpx
Connect with us

Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, prof. Florentina Moise clarifică situația postului de inspector de istorie

Neamt

Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, prof. Florentina Moise clarifică situația postului de inspector de istorie


Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, a răspuns în mod ferm la solicitările și mesajele primite în urma desființării postului de inspector de istorie, precum și cererea de demisie formulată de reprezentanții PNL Neamț

Ea a subliniat că norma de inspector școlar pentru disciplina Istorie există și că acest post a fost ocupat de către profesorul doctorand Emanuel Bălan, începând de astăzi.

Într-un mesaj transmis, Inspectorul Școlar General a afirmat următoarele: “Exact cum am spus, există o normă de 0,5 pentru inspectorul școlar al disciplinei Istorie.

Această normă a fost preluată, începând de astăzi(25 mai 2023), de domnul profesor doctorand Emanuel Bălan, un cadru didactic independent de afilierea politică, care nu a fost “confiscat de partide”, ci este un profesionist implicat, cu disponibilitatea de a organiza examenele și concursurile naționale.

Așa cum sunt toți colegii mei din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, el face parte dintr-o echipă unită.”

Inspectoratul Școlar Județean Neamț își concentrează toate eforturile în promovarea educației

Florentina Moise a dorit să asigure că Inspectoratul Școlar Județean Neamț își concentrează toate eforturile în promovarea educației, având elevul în centrul atenției.

News Moldova îți recomandă și ...   Modernizarea iluminatului public în orașul Piatra-Neamț

Ea a afirmat că va continua să respecte fiecare cadru didactic, coleg, elev și părinte, precum și toți partenerii educaționali.

“Minciuna, ura și conservarea puterii cu orice preț nu reprezintă valorile pe care ne bazăm în sistemul de învățământ nemțean”, a subliniat ea.

Inspectorul Școlar General a garantat că, în calitate de conducător al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, își va îndeplini atribuțiile de inspector al școlii, al tuturor elevilor și profesorilor din județul Neamț, fără a urmări alte strategii politice.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei ONICENI, județul NEAMȚ, Ioan Bogdan DUMINICĂ, transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Florentina Luca-Moise a reafirmat angajamentul său față de educație și comunitatea școlară în calitate de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Sursa: stiri-neamt.ro


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top