fbpx
Connect with us

Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, prof. Florentina Moise clarifică situația postului de inspector de istorie

Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, prof. Florentina Moise clarifică situația postului de inspector de istorie - News Moldova

Neamt

Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, prof. Florentina Moise clarifică situația postului de inspector de istorie

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, a răspuns în mod ferm la solicitările și mesajele primite în urma desființării postului de inspector de istorie, precum și cererea de demisie formulată de reprezentanții PNL Neamț

Ea a subliniat că norma de inspector școlar pentru disciplina Istorie există și că acest post a fost ocupat de către profesorul doctorand Emanuel Bălan, începând de astăzi.

Într-un mesaj transmis, Inspectorul Școlar General a afirmat următoarele: „Exact cum am spus, există o normă de 0,5 pentru inspectorul școlar al disciplinei Istorie.

Această normă a fost preluată, începând de astăzi(25 mai 2023), de domnul profesor doctorand Emanuel Bălan, un cadru didactic independent de afilierea politică, care nu a fost „confiscat de partide”, ci este un profesionist implicat, cu disponibilitatea de a organiza examenele și concursurile naționale.

Așa cum sunt toți colegii mei din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, el face parte dintr-o echipă unită.”

Inspectoratul Școlar Județean Neamț își concentrează toate eforturile în promovarea educației

Florentina Moise a dorit să asigure că Inspectoratul Școlar Județean Neamț își concentrează toate eforturile în promovarea educației, având elevul în centrul atenției.

Ea a afirmat că va continua să respecte fiecare cadru didactic, coleg, elev și părinte, precum și toți partenerii educaționali.

„Minciuna, ura și conservarea puterii cu orice preț nu reprezintă valorile pe care ne bazăm în sistemul de învățământ nemțean”, a subliniat ea.

Inspectorul Școlar General a garantat că, în calitate de conducător al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, își va îndeplini atribuțiile de inspector al școlii, al tuturor elevilor și profesorilor din județul Neamț, fără a urmări alte strategii politice.

Florentina Luca-Moise a reafirmat angajamentul său față de educație și comunitatea școlară în calitate de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Sursa: stiri-neamt.ro


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top