Connect with us

Instanța a decis: Dragoș ȘTEFAN, secretarul Primăriei PIATRA NEAMȚ nu a PREJUDICIAT Poliția Locală

Neamt

Instanța a decis: Dragoș ȘTEFAN, secretarul Primăriei PIATRA NEAMȚ nu a PREJUDICIAT Poliția Locală

Eduard Dragoș Ștefan, secretarul general interimar al Primăriei Piatra-Neamț, se află într-un proces cu Poliția Locală privind suma de bani încasată de acesta cu 10 ani în urmă în baza unui contract de prestări juridice

Poliția Locală Piatra-Neamț, încearcă să obțină suma de 62.000 de lei de la Eduard Dragoș Ștefan după ce Curtea de Apel Bacău a stabilit, definitiv și irevocabil, că decizia Camerei de Conturi Neamț privind recuperarea prejudiciului trebuie pusă în aplicare.

 

Potrivit Atacul.ro , în noiembrie 2021, Tribunalul a constatat Ștefan Dragoș Eduard trebuie să plătească suma de 62.000 de lei cu titlu de despăgubiri, dar nu era precizată suma de 20.080 lei, pe care Camera de Conturi Neamț o reținuse drept „majorări de întârziere”. 

La solicitarea Poliției, instanța a completat hotărârea din noiembrie 2021 cu un nou paragraf, în care se arată că solicitarea privind plata majorărilor de întârziere a fost respinsă ca nefondată.

„Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta POLIŢIA LOCALĂ PIATRA NEAMŢ în contradictoriu cu intimatul ŞTEFAN DRAGOŞ EDUARD, de completare a hotărârii pronunţată în cauză la data de 05.11.2021, sub nr. 821C, în dosarul nr. 4157/103/2017. Dispune completarea hotărârii cu următorul paragraf: Respinge ca nefondată solicitarea reclamantei de obligare a pârâtului la plata majorărilor de întârziere (beneficiu nerealizat în sumă de 20.080 lei), actualizate la data plăţii efective. Completarea se va face în ambele exemplare originale ale hotărârii”, se arată în decizia Tribunalul Neamț. 

Reamintim faptul că în anul 2016, Camera de Conturi Neamț la Primăria Piatra-Neamț, a efectuat un control prin care s-a constatat că Eduard Dragoș Ștefan, în prezent, secretar general interimar al primăriei, dar titular al funcției de consilier juridic în cadrul Serviciului Administrație Publică și Juridic al Primăriei Piatra-Neamț, a încasat, fără drept, o sumă considerabilă de la Poliția Locală Piatra-Neamț.

Procesul a început în februarie 2017 și de atunci, Poliția Locală încearcă să recupereze prejudiciul.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top