fbpx
Connect with us

Investiții de 311 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de apă din județul Neamț

investitii-de-311-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-infrastructurii-de-apa-din-judetul-neamt

Neamt

Investiții de 311 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de apă din județul Neamț


cover PSD Neamt POIM - Moldova Invest

Președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, a dorit să aducă lumină în privința unui subiect intens discutat în ultima vreme, referitor la modernizarea rețelei de apă și apă uzată în județ

„Periodic, am fost martorii unor atacuri politice în presă, îndreptate către PSD Neamț și omul Daniel Harpa, cu referire la ApaServ. Este corect ca toți nemțenii să cunoască adevărul: Sutele de milioane de euro pe POIM nu au fost pierduți, contractul de finanțare a fost semnat, Vlad Angheluță își face treaba!

Deși nu dețin funcția de președinte de Consiliu Județean sau director în vreo companie, eu și Partidul Social Democrat am fost constant “invocați” de alte partide, ba că am numit un nou director cu un salariu exagerat, ba că am ratat un proiect de modernizare a rețelei de apă potabilă și canalizare în valoare de peste 311 de milioane de euro, prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Permiteți-mi să clarificăm această situație: vineri, 15 septembrie a.c., a fost semnat Contractul de Finanțare pentru “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamț în perioada 2014-2020”, între MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE și APA SERV SA NEAMȚ.

Este corect ca toți nemțenii să cunoască adevărul.

Proiectu


Citește articolul integral pe Moldova Invest

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai: „Primul contract semnat pentru Autostrada „Unirii” – A8!”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top