fbpx
Connect with us

Ionel ARSENE, președintele CJ Neamț: “Pe 21 decembrie 2022 organizăm, în parteneriat cu ISJ, Gala Excelenței în Educația Nemțeană”

Neamt

Ionel ARSENE, președintele CJ Neamț: “Pe 21 decembrie 2022 organizăm, în parteneriat cu ISJ, Gala Excelenței în Educația Nemțeană”


În contextul proiectelor de maximă urgență și importanță pentru județul Neamț, astăzi, 8 decembrie, a avut loc o ședință a CJ Neamț, cu convocare de îndată, condusă de președintele Ionel ARSENE

“Am condus astăzi o ședință de îndată, convocată pentru că au apărut în ultimele zile mai multe proiecte extrem de urgente și importante pentru județul nostru.
Pe 21 decembrie 2022 organizăm, în parteneriat cu ISJ, Gala Excelenței în Educația Nemțeană. Va fi un prilej de a-i aplauda la scenă deschisă pe cei care fac cinste județului nostru și au muncit pentru creșterea prestigiului învățământului nemțean, reușind, datorită muncii asidue – și mă refer atât la elevi cât și la cadrele didactice coordonatoare – să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor de premiere. În ședința de astăzi am alocat fonduri și pentru premierea sportivilor care au înregistrat rezultate deosebite, în cadrul Galei Sportului Nemțean, care va avea loc pe 15 decembrie.
De asemenea, am aprobat devizul general actualizat (faza Studiu de fezabilitate revizuit) și Nota de fundamentare privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, pentru obiectivul de investiții „Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, județul Neamț“, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare.
Tot in ședința de astăzi am alocat fonduri pentru a se putea închide un proiect cu finanțare europeană la Spitalul Bicaz și am aprobat asocierea cu Primăria Târgu-Neamț, pentru a X-a ediție a Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor de Anul Nou, în orașul de sub Cetate.
Deși mi-ș fi dorit să ajungem la un consens în ședințele de Consiliul Județean, consilierii de la PNL au ales să se opună unor proiecte, cum ar fi cel prin care am salvat, alături de colegii mei, patru posturi care vor fi ocupate de către tot atâția medici, aflați în prezent în anul întâi de rezidențiat la Piatra-Neamț.
Spitalul Județean de Urgență are foarte mare nevoie de specialiști și nu puteam rata șansa de a păstra acești tineri la secțiile UPU-SMURD, Pediatrie, Oncologie și Infecțioase.
Sper ca de la o ședință la alta, atitudinea consilierilor liberali să se schimbe și să vină mai aproape de nevoile nemțenilor!”, de precizat președintele CJ Neamț, Ionel ARSENE.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria PIATRA NEAMŢ scoate din nou la LICITAŢIE reparaţia pasarelei de peste râul Bistrița. Au fost alocaţi mai mulţi BANI


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top