Connect with us

JANDARMUL din NEAMT care a salvat viața fetiței gemene înjunghiate de tată, a fost înaintat în grad

Neamt

JANDARMUL din NEAMT care a salvat viața fetiței gemene înjunghiate de tată, a fost înaintat în grad

OFIȚERII ȘI SUBOFIȚERII din NEAMT, înaintați în grad pe 1 decembrie

Cu ocazia Zilei Naționale, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri de la Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Neamţ au fost înaintaţi în grad. Unul dintre jandarmii promovați în funcție a jucat un rol crucial în salvarea unei gemene din Roman, de aproximativ 3 luni, înjunghiate de propriul tată. Sergentul major Gîrbea Cosmin i-a făcut micuței masaj cardiac până la sosirea cadrelor medicale.

„Pînă la sosirea echipajului medical, urmînd indicaţiile personalului de specialitate, subofiţerul a efectuat masaj cardiac uneia dintre fetiţe, care ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi a supravieţuit evenimentului, conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Alături de acesta, alți 13 subofiţeri și un ofițeri din cadrul Jandarmeriei au trăit emoția acestei realizări profesionale pe 1 decembrie. Înaintarea lor în gradul militar următor este datorată manierei exemplare prin care au executat misiunile, a rezultatelor excepționale obţinute în îndeplinirea atribuţiilor, a pregătirii profesionale şi a conduitei.

Modul exemplar prin care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, le-a adus avansarea în grad și celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamț astfel: în gradul de colonel – locotenent colonel Baghiu Sanda – Mihaela de la compartmentul Financiar; în gradul de locotenent-colonel: maior Apetroaie Bogdan – Ionuţ, locţiitor comandant al Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ; în gradul de locotenent-colonel: mr. Manole Ionuţ, adjunct al inspectorului sef; în gradul de plutonier adjutant şef: plt. adj. Muraru Iulian, din cadrul Serviciului Logistic; în gradul de plutonier adjutant şef: plt. adj. Mircea Bogdan, din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman; în gradul de plutonier adjutant: plt. maj. Panaite Ioan, din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ; în gradul de plutonier adjutant: plt. maj. Pătraşcu Marius, din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ; în gradul de plutonier adjutant plt. maj. Rusu Paul, din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ.

„Felicitări tuturor şi mult succes în misiunile care urmează să vă fie încredinţate!”, le-a urat ISU Neamţ.

Cu această ocazie, au fost felicitați și avansați în grad pentru rezultatele deosbite obţinute în activitatea desfăşurată și 46 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, dintre care 16 ofiţeri şi 30 de agenţi au fost evidenţiaţi

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top