fbpx
Connect with us

Laurențiu LEOREANU, candidat din partea PNL pentru Primăria Roman

Laurențiu LEOREANU, candidat din partea PNL pentru Primăria Roman - News Moldova

Neamt

Laurențiu LEOREANU, candidat din partea PNL pentru Primăria Roman

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a anunțat în mod oficial alegerea actualului deputat de Neamț Laurențiu Leoreanu pentru Primăria Roman. În cazul unei victorii, Leoreanu ar reveni la funcția pe care a ocupat-o în perioada 2008-2016

George Lazăr a lăudat meritele lui Laurențiu Leoreanu, afirmând că acesta “a făcut nu doar bine, ci foarte mult bine municipiului Roman”. Cu o experiență anterioară în această funcție, Leoreanu reprezintă o alegere strategică pentru PNL în contextul alegerilor locale, cu atât mai mult cu cât Leoreanu reprezintă o figură familiară pentru comunitate.

În același context, s-a amintit și numele lui Lucian Micu, considerat cel mai probabil candidat al PSD și potențial contracandidat al lui Leoreanu.

Alegerile locale din acest an vor pune în prim-plan viziunile candidaților și prioritățile lor pentru comunitate, iar alegătorii vor avea oportunitatea de a decide cine este cel mai potrivit să conducă destinele orașului.

Cu un context electoral dinamic și cu perspectivele unei competiții strânse, cetățenii municipiului Roman vor juca un rol esențial în determinarea direcției viitoare a comunității lor.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top