fbpx
Connect with us

Lucian MICU, candidatul PSD la Primăria Roman: „Dacă nu câștig alegerile, nu mai candidez niciodată la vreo funcție publică”

Lucian MICU, candidatul PSD la Primăria Roman: "Dacă nu câștig alegerile, nu mai candidez niciodată la vreo funcție publică" - News Moldova

Neamt

Lucian MICU, candidatul PSD la Primăria Roman: „Dacă nu câștig alegerile, nu mai candidez niciodată la vreo funcție publică”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Lucian Micu a făcut publică hotărârea de a renunța la politică dacă nu va câștiga alegerile pentru Primăria Roman din acest an. Micu a ales să candideze din partea social-democraților pentru că a găsit la aceștia o dorință autentică de colaborare

Micu a declarat că, dacă nu va câștiga în competiția electorală în care îl are drept adversar pe  Laurențiu Leoreanu, nu va mai candida niciodată la vreo funcție publică.

Lucian Micu mai spus că  își propune să obțină două mandate consecutive de primar al Romanului, pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit, după care intenționează să facă loc noii generații de politiceni. În cazul unui eșec electoral, Micu și-a exprimat hotărârea de a ieși din politică, în consecință va renunța atât la funcția de viceprimar, cât și la cea de consilier local, și se va întoarce la activitatea sa anterioară din domeniul privat.

Candidatul PSD a explicat că a ales să se alăture Partidului Social Democrat deoarece a simțit din partea acestui partid  o dorință sinceră de colaborare. Lucian Micu a mai subliniat faptul că are mână liberă în formarea echipei pentru campania electorală. El a reiterat faptul că nu aspiră la nicio altă funcție administrativă în afara Primăriei Municipiului Roman și că participă la aceste alegeri cu dorința de a-și finaliza proiectele începute în trecut.

„Voi candida doar la Primăria Municipiului Roman, nu-mi doresc nici o altă funcție administrativă la nivelul municipiului Roman, astfel încât, dacă nu voi câștiga aceste alegeri, mă voi duce să-mi văd în continuare de activitatea mea în privat. Numai că eu am nevoie de participarea la aceste alegeri pentru că am niște lucruri lăsate neterminate și am și o amărăciune în suflet, pentru că mie mi s-a tras preșul în 2020, exact când eram în plin avânt, din toate punctele de vedere. și vârsta potrivită. Bine, și acum mai am vârsta potrivită. Dar vă spun un singur lucru: eu candidez acum, în 2024, după aceea nu mai sunt interesat de o altă candidatură”, a fost mesajul transmis de către Lucian Micu în cadrul emisiunii „Cafeaua de dimineață”, notează Mesagerul de Neamț.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top