Connect with us

Lucrările de ASFALTARE se vor realiza pe TIMP de noapte în Piatra NEAMȚ! Andrei CARABELEA: ”Invit și CETĂȚENII să fie inspectori de CALITATE”

Neamt

Lucrările de ASFALTARE se vor realiza pe TIMP de noapte în Piatra NEAMȚ! Andrei CARABELEA: ”Invit și CETĂȚENII să fie inspectori de CALITATE”

Andrei CARABELEA: ”Invit și cetățenii să fie inspectori de calitate pentru orice lucrare din oraș ”

Primarul municipiului Piatra- Neamț, Andrei CARABELEA, a anunțat că începând cu luna aprilie, lucrările de curățenie și asfaltare pe străzile principale din municipiul Piatra-Neamț se vor realiza cu preponderență pe timp de noapte.
Totodată, săptămâna aceasta a fost pornită stația de asfalt și s-a definitivat programul de asfaltări pentru următoarele 3 luni.
”Începând cu luna aprilie, lucrările de curățenie și asfaltare pe străzile principale din municipiul Piatra-Neamț se vor realiza cu preponderență pe timp de noapte. Săptămâna aceasta a fost pornită stația de asfalt și s-a definitivat programul de asfaltări pentru următoarele 3 luni.
Ne dorim ca lucrările să fie de bună calitate, durabile, dar în același timp să se realizeze cu un disconfort minim pentru pietreni, de aceea s-a luat decizia efectuării lor atunci când traficul rutier este redus. Toate lucrările care se vor desfășura în municipiu vor fi atent monitorizate pentru a respecta standardele de calitate și pentru a fi finalizate la termen. În același timp, invit și cetățenii să fie inspectori de calitate pentru orice lucrare din oraș și să ne semnaleze atunci când lucrurile nu sunt făcute așa cum ar trebui”, a declarat Andrei CARABELEA.
Edilul de Neamț a mai informat că în prezent în programul de asfaltări sunt cuprinse 23 de străzi: Merilor, Cerbului, Dacia, Mărăței, Cuejdi, Ozana, Dărmănești, Nicolae Iorga, Fermelor, Progresului, Bistriței, I.L. Caragiale, Ștefan cel Mare, Aleea Ulmilor, B-dul Decebal-Paharnicului, G-ral Dăscălescu, Nicu Albu, Dimitrie Leonida, Burebista, Progresului, Muzeelor, Gheorghe Doja, Piața Dărmănești (parcare).
”În prezent în programul de asfaltări sunt cuprinse 23 de străzi: Merilor, Cerbului, Dacia, Mărăței, Cuejdi, Ozana, Dărmănești, Nicolae Iorga, Fermelor, Progresului, Bistriței, I.L. Caragiale, Ștefan cel Mare, Aleea Ulmilor, B-dul Decebal-Paharnicului, G-ral Dăscălescu, Nicu Albu, Dimitrie Leonida, Burebista, Progresului, Muzeelor, Gheorghe Doja, Piața Dărmănești (parcare).
Lista străzilor pe care se va interveni cu turnare de covor asfaltic, ridicări de cămine la cotă și bordurări va fi actualizată de câte ori va fi necesar, în funcție de solicitări”, a mai declarat Andrei CARABELEA.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top