Connect with us

Madălina CIUBOTARU și Dragoș CHITIC sunt noii Vicepreședinți ai CJ NEAMȚ

Neamt

Madălina CIUBOTARU și Dragoș CHITIC sunt noii Vicepreședinți ai CJ NEAMȚ

Cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț au fost votați astăzi de consilierii județeni. În urma votului,  Mădălina Ciubotaru (PRO România) și Dragoș Chitic (PMP) au fost aleși pentru funcția de vicepreședinte al CJ Neamț.

Pentru aceeași funcție, au mai fost propuși: Cătălin Chiței de la Pro România și consilierul liberal Florin Hopșa (susținuți de USR și PNL).

 PNL NEAMȚ critică DUR decizia

„Astăzi în Consiliul Județean Neamț s-a văzut cât de apreciați sunt trădătorii și că interesul cetățenilor nu contează deloc. Nu contează să ai principii, verticalitate, cel puțin nu în județul Neamț! Este cunoscut că cei care au trădat o dată, vor mai trăda!

Păcat de votul cetățenilor, pentru că s-a dovedit din nou că nu l-au meritat, pentru că l-au folosit doar pentru propriile interese!

Votul de astăzi ne arată că toți oamenii ”președintelui Arsene” sunt disperați după sinecuri și vor ține proiectele județului blocate, ceea ce, din păcate, va întârzia procesul de modernizare.

Însă vrem să le mulțumim partenerilor onești din coaliție, care au votat astăzi pentru interesul județului Neamț. Le mulțumim colegilor consilieri care au votat pentru propunerea PNL: Florin Hopșa vicepreședinte.

Condamnăm acest mod de a face administrație publică și îi asigurăm pe nemțeni că în ciuda acestor metode murdare și ipocrite de a face politică, consilierii județeni liberali vor lucra în continuare în interesul oamenilor și pentru bunăstarea acestora” , a specificat Grupul consilierilor judeteni PNL.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

To Top