Connect with us

MODERNIZĂRI în valoare de 114.034,97 RON la Spitalului Județean de URGENȚĂ Piatra Neamț

Neamt

MODERNIZĂRI în valoare de 114.034,97 RON la Spitalului Județean de URGENȚĂ Piatra Neamț

Un proiect în valare totală de 114.034,97 RON, care are ca scop modenizarea și reabilitarea Ambulatoriului Spitalului județean din Neamț a fost câștigat de ATLAS CONSULTING & PROIECT. Compania este activă și are o vechime de 6 ani. Totodată, cifra de afaceri înregistrată în 2019 a fost de 1.465.276 RON iar profitul firmei a fost de 428.274 RON. Înterprinderea este deținută de CIOBOTARU VICTOR – ALEXANDRU, care mai deține și o altă companie GEODATA SOLUTIONS.

Servicii de proiectare si asistenta tehnica in cadrul proiectului „Reabilitare si modernizare Ambulatoriu Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț”

Contractul de servicii presupune realizarea de servicii de proiectare (Documentaţie tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (DTAC), Documentație tehnică de organizare a execuției lucrărilor (DTOE), proiect tehnic de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, inclusiv participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuție până la recepția finală a lucrărilor.

Termenul până la care operatorii economici pot transmite solicitările de clarificări/informații suplimentare așa cum s-a menționat la secțiunea I.3 – 12 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

În masura în care solicitarile de clarificari au fost adresate în termenul precizat în documentație, termenul limită de răspuns al autorității contractante la solicitările de clarificări primite în termenul menționat mai sus – 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Ce prevede proiectul?

Acest proiect prevede dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale

Astfel, se vor face investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati.

Totodată, se prevede și creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Operațiunea A – Ambulatorii.

Obiectivul general al proiectului este eficientizarea sistemului de sănătate din județul Neamț prin reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Obiectivele specifice ale proiectului

Scopul acestor reabilitări și modernizări esre ridicarea nivelului calitativ al actului medical. De asemenea, se dorește eficientizarea serviciilor de sanatate din cadrul Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgența Piatra Neamț prin achiziționarea de echipamente si dotari.

Obiectivele specifice vor fi atinse ca urmare a realizarii activitaților din cadrul proiectului. Rezultatul final al îndeplinirii acestor obiective este îndeplinirea obiectivului general al proiectului.

Investițiile realizate în cadrul proiectului vor contribui la accesul sporit la servicii de îngrijire medicala primara a persoanelor sarace si a celor din zonele cu acces redus la aceste servicii.

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

To Top