Connect with us

NEAMŢ: Danlin XXL are în continuare “LIPICI” la contracte pe BANI publici

Neamt

NEAMŢ: Danlin XXL are în continuare “LIPICI” la contracte pe BANI publici

Societatea Danlin XXL din Neamţ se descurcă în continuare foarte bine când vine vorba de contracte pe mulţi bani publici

Conform informaţiilor de pe SEAP, firma apare printre câştigătorii unui contract de 355.842.466 lei, execuţie lucrări pentru proiectul Regiunea Nord-Est, axa rutieră strategică 2 Botoşani – Iaşi.

E drept că firma din Neamţ nu şi-a adjudecat singură acest contract, achiziţia fiind împărţită în trei loturi, iar Danlin apare drept câştigător la primul lot, în valoare de 94.461.388,4 lei, alături de societatea Dragoş Invest.

Cea din urmă firmă e tot din Neamţ, mai exact tot din Secuienii Noi şi îl are ca administrator pe Ionuţ Cosmin Prepeliţă şi ca unic asociat pe Dragoş Ionuţ Amurăriţei. Ca obiect de activitate: lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar ca cifră de afaceri pe 2020 suma de 7.535.363 lei, cu un profit de 3.255.175 lei şi datorii de 1.499.321 lei.

Revenind la mult mai cunoscuta Danlin XXL, contractul menţionat nu este singurul câştigat în ultima perioadă. Tot conform SEAP mai figurează un contract de modernizare drumuri săteşti în satele Giurgeni şi Muncelu de Jos din comuna Valea Ursului în valoare de 4.119.042 lei, dar şi unul de furnizare de filer de calcar pentru Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, în valoare de 1.034.600 lei.

În plus, tot de dată mai recentă e un contract cu Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva pentru material pietros diferite sortimente, în care Danlin apare alături de alte firme, ea adjudecându-şi un lot în valoare de 763.421,5 lei.

După cum News Moldova a mai relatat, firma Danlin XXL apare câştigătoare, singură sau alături de alte companii, în contracte pe bani publici de multe sute de milioane de lei.

VEZI AICI: 

Portretul unei FIRME de succes: DANLIN, din Secuieni NEAMȚ! CONTRACTE XXL pe bani PUBLICI

Conform datelor oficiale, Danlin XXL a fost înfiinţată în 2004, are sediul în satul Secuieni, judeţul Neamţ, iar administrator este Amurăriţei Dan, care este şi unic acţionar.

Principalul obiect de activitate este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar în anul înfiinţării a avut o pierdere de 39.016 lei.

Lucrurile s-au reglat pe parcurs şi, după 10 ani de activitate, în 2014 firma avea 95 de angajaţi şi un profit de 9.787.935 lei. Şi lucrurile au mers din bine în mai bine, astfel că în 2020 firma a ajuns la 275 de angajaţi şi un profit de 73.224.478 lei.

Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top