fbpx
Connect with us

Peste 450 de persoane testate și 50 de sancțiuni aplicate într-o singură zi, în Neamț

Peste 450 de persoane testate și 50 de sancțiuni aplicate într-o singură zi, în Neamț - News Moldova

Neamt

Peste 450 de persoane testate și 50 de sancțiuni aplicate într-o singură zi, în Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


S-au desfășurat activități de depistare și sancționare a conducătorilor de vehicule care se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive în cadrul acțiunii ROADPOL “Alcohol & Drugs”

Polițiștii rutieri din Neamț au desfășurat activități de depistare și sancționare a conducătorilor de vehicule care se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive în cadrul acțiunii ROADPOL “Alcohol & Drugs” desfășurată la data de 17 iunie.

În total, peste 450 de persoane au fost supuse testelor utilizând aparate etilotest și drugtest

Ca rezultat al verificărilor efectuate, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 pentru nerespectarea normelor rutiere.

De asemenea, 9 permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării, dintre care 5 pentru conducere sub influența alcoolului și 4 pentru depășirea vitezei legale.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 8 au fost înregistrate pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Concentrațiile de alcool înregistrate de aparatul etilotest au variat între 0,07 și 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri planifică să continue aceste activități pe drumurile publice și în viitor, cu scopul de a depista conducătorii auto care încalcă normele legale, precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze care duc la producerea accidentelor rutiere.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top