fbpx
Connect with us

Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului, ediția a II-a, se deschide pe 1 decembrie!

Piatra Neamt file de poveste - News Moldova

Neamt

Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului, ediția a II-a, se deschide pe 1 decembrie!


Pe 1 decembrie, la ora 18:00, va avea loc deschiderea ediției a II-a a târgului Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului în Piatra-Neamț, care va ține până pe 7 ianuarie 2024

Moșului i-a fost dor de tărâmul său preferat din Piatra lui Crăciun, așa că anul acesta se întoarce mai repede și pregătește mai multe surprize și momente speciale!

Pe 1 decembrie deschidem ediția din acest an a târgului de Crăciun din Piatra-Neamț și pornim iluminatul festiv împreună, în cadrul de poveste de la Curtea Domnească. Luminițele de sărbătoare vor decora centrul și cartierele orașului, bradul de Crăciun va străjui cele 10 căsuțe cu bunătăți tradiționale și căsuța Moșului de la Curtea Domnească, iar artiștii și ansamblurile ne vor bucura cu obiceiuri, cântece și momente specifice sărbătorilor de iarnă.

afis Piatra lui Craciun - News Moldova

Moșul, darnic din fire, mai are surprize pentru cei care vor păși pe tărâmul său în această iarnă: pe lângă cele 10 căsuțe cu alimente și produse de sărbătoare, la Curtea Domnească pietrenii vor putea să se delecteze cu specialități de la food-truck-uri și să se distreze pe patinoarul amplasat în fața Primăriei Piatra-Neamț.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Piatra-Neamț, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț, Consiliul Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și Organizația de Management al Destinației Piatra-Neamț.

Vă invităm alături de noi la deschiderea ediției a II-a a târgului Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului, pe 1 decembrie, de la ora 18:00, și în fiecare zi a târgului, până pe 7 ianuarie 2024!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top