fbpx
Connect with us

Pilot de avion, cercetat penal după ce ar fi agresat sexual o adolescentă în timpul unui zbor de agrement

Pilot de avion, cercetat penal după ce ar fi agresat sexual o adolescentă în timpul unui zbor de agrement - News Moldova

Neamt

Pilot de avion, cercetat penal după ce ar fi agresat sexual o adolescentă în timpul unui zbor de agrement

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un „cadou otrăvit” pentru o tânără din Bicaz care tocmai împlinise 15 ani. Părinții au vrut să-i ofere de ziua ei o experiență de neuitat, astfel că au apelat la serviciile unui club din comuna Dumbrava Roșie, plătind un zbor de agrement de 30 de minute.

Însă, după cum aveau să dezvăluie părinții adolescentei pentru „Observator News“, călătoria avea să se transforme într-una de coșmar. Pilotul de 48 de ani a avut un comportament total neadecvat, agresând-o pe tânără.

După ce a decolat de pe aerodromul din Dumbrava Roşie, acesta a început să-i facă avansuri tinerei, iar la un moment dat a încercat să o sărute şi ar fi mângâiat-o pe un picior, făcând referire şi la aspectul fizic al adolescentei, spunându-i că este foarte bine dezvoltată pentru vârsta ei.

„Avea casca pusă cu microfonul, i-a dat casca jos, iniţial, să o pupe pe gură. Să o întoarcă. Între timp, pusese şi mâna după ea. Deci era cu mâna după ea să o tragă spre el, să o pupe pe gură. A început să o mângâie pe picior“, a declarat mama elevei, afirmând că a fost hărţuită în tot timpul zborului.

La emisiunea TV menţionată, părinţii au adăugat că fiica le-a confidat că pilotul a întrebat-o în ce clasă este, iar ea i-a spus că este în clasa a VIII-a. În replică, pilotul i-a spus că pare să fie de clasa a X-a sau a XI-a, sugerând că este bine dezvoltată. De asemenea, adolescenta a fost întrebată dacă poate păstra un secret.

Este posibil să se fi referit la evenimentele petrecute în cabina de pilotaj. După aterizare, adolescenta le-a povestit părinţilor despre experienţa neplăcută prin care a trecut, iar aceştia l-au confruntat pe pilot. El a susţinut că a fost înţeles greşit şi a încercat să remedieze situaţia oferind să restituie suma de bani pentru zborul de agrement, însă propunerea sa a fost respinsă.

Considerând că întâmplarea este gravă, părinţii au sesizat autorităţile. Agent principal Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, a confirmat că a fost declanşată o anchetă, pentru a se lua măsurile legale.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top