Connect with us

PNL NEAMT: „Dacă ar avea onoare, Ionel ARSENE ar trebui să DEMISIONEZE”

Neamt

PNL NEAMT: „Dacă ar avea onoare, Ionel ARSENE ar trebui să DEMISIONEZE”

Cu o ipocrizie fără margini, PSD Neamț deformează realitatea privind alocarea sumelor din fondul de rezervă al Guvernului. PSD-iștii nemțeni se fac că nu văd că peste 4,2 milioane de lei au fost repartizate Consiliului Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, și că, de asemenea, numeroase localități conduse de primari PSD au primit fonduri. PNL Neamț se declară revoltat de aceste declarații mincinoase, toxice, singurul scop al lui Ionel Arsene și PSD Neamț fiind mascarea propriei incompentențe.

Practica alocării discreționare a fondurilor publice a fost, mereu, una specifică PSD, care ani în șir a împărțit comunitățile locale după apartenența politică a primarilor. Străin de asemenea metode, unul din obiectivele majore ale  PNL Neamț este asigurarea resurselor financiare pentru proiectele de dezvoltare în comunitățile din județ, indiferent de cine sunt acestea conduse.

Nemțenii nu trebuie să uite că:

  • Ionel Arsene este vinovatul moral al incendiului de la Spitalul Județean Neamț, din noiembrie 2020, când au pierit 10 oameni nevinovați;
  • Ionel Arsene a transferat peste 3,5 milioane de euro către Iași, pentru construcția spitalului modular de la Lețcani, nefuncțional nici astăzi, în vreme ce, la Neamț, a lăsat spitalul fără fonduri;

Lista ar putea continua. Sunt realități incontestabile, care ar trebui să-i dea fiori lui Ionel Arsene, un personaj cinic și  insensibil. Dacă ar avea onoare, Ionel Arsene ar demisiona din fruntea Consiliului Județean. Nemțenii nu i-ar simți lipsa, poate cu excepția colegilor de partid.

Biroul de presă al PNL Neamț

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top