fbpx
Connect with us

Primăria Piatra Neamț a început amenajarea celor peste 100 de locuri de parcare

Primăria Piatra Neamț a început amenajarea celor peste 100 de locuri de parcare - News Moldova

Neamt

Primăria Piatra Neamț a început amenajarea celor peste 100 de locuri de parcare

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Primăria Piatra-Neamț a luat în serios problema locurilor de parcare din oraș și a inițiat proiectul de amenajare a unor noi spații destinate parcării rezidențiale

Au fost identificate mai multe terenuri adecvate pentru realizarea acestor noi locuri de parcare și au început deja lucrările de amenajare.

Un prim pas în acest sens a fost finalizarea a 21 de locuri de parcare noi pe platforma de peste râul Cuiejdi. Acestea vor funcționa în regim mixt, oferind posibilitatea de parcare cu plată orară în timpul săptămânii, între orele 08:00 și 17:00, și parcare de reședință în restul timpului, între 17:00 și 08:00.

Acestea sunt primele locuri de parcare care vor funcționa în acest mod, dar primăria intenționează să implementeze sistemul în mai multe zone din oraș.

De asemenea, în săptămâna următoare se va continua amenajarea altor terenuri identificate pentru a le transforma în noi locuri de parcare.

Printre acestea se numără intersecția Veseliei cu strada Dimitrie Leonida, unde vor fi amenajate 35 de locuri de parcare, blocul B9 de pe strada Nufărului, care va beneficia de 7 locuri de parcare, zona de lângă Garda de Mediu de pe strada Nufărului, unde vor fi create 8 locuri de parcare, precum și strada Mihai Stamatin, care va primi aproximativ 30 de locuri de parcare. De asemenea, zona Ape Minerale va beneficia de 4 locuri de parcare noi.

Primarul Andrei Carabelea a subliniat importanța acestor măsuri și a declarat că eficientizarea locurilor de parcare rămâne o prioritate pentru administrația locală.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top