Connect with us

Primăria Piatra-Neamț începe cea mai AMPLĂ campanie de CURĂȚENIE și igienizare! Andrei CARABELEA: ”Programul va fi STABILIT în cele mai mici DETALII”

Neamt

Primăria Piatra-Neamț începe cea mai AMPLĂ campanie de CURĂȚENIE și igienizare! Andrei CARABELEA: ”Programul va fi STABILIT în cele mai mici DETALII”

Astăzi, 1 aprilie, în Piatra-Neamț începe cea mai amplă campanie de curățenie și igienizare pe străzile orașului

Primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei CARABELEA a anunțat că începând de astăzi (01.04-n.r.), în Piatra – Neamț începe cea mai amplă campanie de curățenie și igienizare.
Potrivit primarului, timp de trei săptămâni, 120 de persoane, dintre care 84 de beneficiari ai ajutorului social, plus toate utilajele din dotare se vor ocupa de această campanie.
”Trei săptămâni, 120 de persoane, dintre care 84 de beneficiari ai ajutorului social, plus toate utilajele din dotare – așa arată coordonatele unei campanii care va presupune curățenie temeinică în fiecare cartier, pe fiecare stradă.
Programul va fi stabilit în cele mai mici detalii, urmând să fie definitivat în zilele următoare, după consultări cu reprezentanții companiei de salubritate, de la care am solicitat un calendar foarte strict, pe zile, cartiere și străzi. După finalizare, calendarul va fi făcut public, pentru ca fiecare pietrean să știe când vor interveni echipele în cartierul său.
 După o iarnă lungă, orașul nostru are nevoie de o curățenie temeinică, așa cum nu s-a mai făcut de mult timp. În perioada campaniei, am dispus suspendarea tuturor concediilor de odihnă ale colegilor angajați la SC Salubritas SA, societate subordonată Consiliului Local Piatra-Neamț, tocmai pentru a ne asigura că fiecare persoană va fi implicată în acțiunea de igienizare.
Avem, de asemenea, și 84 de cetățeni beneficiari ai ajutorului social și sunt bineveniți toți voluntarii care doresc să contribuie în comunitatea noastră. Vor fi respectate toate măsurile de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, fără excepții”, a declarat Andrei CARABELEA.
Primarul a anunțat că cei care doresc să devină voluntari în campania de curățenie se pot înscrie folosind un link, prin bifarea domeniului protecția mediului și ecologizare.
”Cetățenii care doresc să devină voluntari în campania de curățenie se pot înscrie folosind acest link, prin bifarea domeniului protecția mediului și ecologizare – http://bit.ly/voluntardePiatra. Vor fi contactați în timp util de echipa din primăria Piatra-Neamț, pentru detalii logistice.
Pentru a nu afecta traficul rutier, curățenia pe arterele principale se va derula în special în cursul nopții. În paralel cu campania de curățenie, în Piatra-Neamț se va derula și o acțiune de plantare de puieți de stejar și frasin (aproximativ 6700 de pomi), pe suprafață de 1,34 hectare”, a mai declarat edilul.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top