fbpx
Connect with us

Probleme cu furnizarea apei, în mai multe localități din Neamț

noi-lucrari-de-extindere-de-apa-si-canalizare-in-judetul-iasi.-valoarea-totala-a-investitiei-se-ridica-la-200-de-milioane-de-lei

Neamt

Probleme cu furnizarea apei, în mai multe localități din Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Pare o veșnică problemă: mai multe localități din Neamț se confruntă cu dificultăți serioase în ceea ce privește furnizarea apei potabile

Comuna Urecheni, rezervorul la nivel critic

În Comuna Urecheni, situația furnizării apei potabile către utilizatori a devenit extrem de precară. Rezervorul de apă care alimentează comunitatea a ajuns la un nivel critic, ceea ce a determinat Compania Județeană APA SERV SA să ia măsuri drastice.

Pentru a putea reface rezervele de apă, furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Urecheni va fi întreruptă temporar începând de astăzi, 02.06.2023, de la ora 12:30, până la data de 03.06.2023, ora 11:30.

În cazul în care furnizarea apei va fi posibilă, aceasta va fi furnizată cu o presiune redusă, ceea ce va crea dificultăți suplimentare pentru utilizatori.

Comuna Țibucani – este necesară o intervenție

O altă localitate afectată de problemele legate de furnizarea apei este Comuna Țibucani. Din cauza unei intervenții necesare la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană APA SERV SA va întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 02.06.2023, în intervalul orar 11:00-16:00, pe strada Principală și străzile adiacente din Comuna Țibucani. Această întrerupere va afecta în mod semnificativ utilizatorii din zonă, care vor fi privați de accesul la apă potabilă în această perioadă.

Satul Curechiștea (comuna Grumăzești) – probleme cu apa din rezervor

Satul Curechiștea din Comuna Grumăzești se confruntă cu probleme grave în ceea ce privește furnizarea apei potabile. Rezervorul care asigură alimentarea cu apă a utilizatorilor din această zonă a ajuns la un nivel alarmant de scăzut.

Drept urmare, Compania Județeană APA SERV SA se vede nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă și există chiar posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Satul Curechiștea începând de astăzi, 02.06.2023, de la ora 10:30, până la data de 03.06.2023, ora 09:30.

Avarie în Târgu Neamț

În Orașul Târgu Neamț, o avarie la rețeaua publică de distribuție a apei potabile a determinat Compania Județeană APA SERV S.A. să întrerupă temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 02.06.2023, în intervalul orar 09:30-14:00.

Cetățenii de pe străzile Veterani, Vultur, Izvor, Băile Oglinzi, Panduri, Mărășești, Cornilor și George Coșbuc vor fi afectați în mod direct de această întrerupere.

Întreruperile temporare sau furnizarea cu presiune redusă a apei reprezintă o provocare majoră pentru utilizatori, care trebuie să găsească soluții alternative pentru a face față acestei situații.

Este de sperat că autoritățile și companiile implicate vor depune toate eforturile necesare pentru a remedia problemele și a restabili furnizarea normală a apei în cel mai scurt timp posibil, mai ales ca aceste întreruperi sunt frecvente, iar problema este veche.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top