Connect with us

PROIECT pentru noi REŢELE de alimentare cu APĂ în Piatra Neamţ

Neamt

PROIECT pentru noi REŢELE de alimentare cu APĂ în Piatra Neamţ

Municipalitatea pietreană are în proiect realizarea de noi reţele de alimentare cu apă pentru tronsonul Bulevardul Decebal-Piaţa Mihail Kogălniceanu

Primul pas în realizarea acestui deziderat îl constituie iniţierea unei proceduri de achiziţie având tema servicii de elaborare a documentației tehnico – economice: Studiu de fezabilitate (SF) şi documentații necesare obţinerii de avize şi acorduri necesare, suma pusă la bătaie fiind de 110.000 lei.

Conform specificaţiilor din anunţul privind procedura, prestatorul va elabora studiul geotehnic şi studiul topografic. Primăria Piatra Neamţ va pune la dispoziţie avizul Companiei judetene Apa Serv S.A. şi studiul de fezabilitate de pe capetele coridorului, respectiv str. Petru Movila si Bd. Traian, executat de S.C. Pro Toby S.R.L.

Se vor respecta normele tehnice privind proiectarea şi amplasarea instalaţiilor de alimentare cu apă în zona urbană. Reţeaua nouă de alimentare cu apă, branşamentele şi racordurile se vor poza în subteran.

Documentaţia tehnică va cuprinde şi proiectul de refacere a zonei drumului public întocmit conform hotărârii de consiliu local din 2008.

Proiectantul va elabora documentaţia tehnico-economică la faza de proiectare: studiu de fezabilitate, studiu geotehnic şi studiu topografic.

Cei interesaţi trebuie să facă dovada unei experienţe similare: pentru contractele de achiziţie de servicii de tipul specificat, ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) va trebui să dovedească faptul că a realizat în ultimii 3 ani, la nivelul a maxim două contracte, servicii similare cu o valoare cumulată fără TVA de minim 100.000 lei.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top