Connect with us

REVOLTĂTOR! Profesorul de sport din NEAMȚ care a AGRESAT SEXUAL mai multe eleve vrea să obţină o nouă titularizare

Neamt

REVOLTĂTOR! Profesorul de sport din NEAMȚ care a AGRESAT SEXUAL mai multe eleve vrea să obţină o nouă titularizare

Profesorul arestat preventiv vrea să rămână în sistem

Profesorul de sport din Roznov – Neamț, Ştefan Burlacu, în vârstă de 28 de ani, arestat preventiv la începutul lunii, pentru că ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat, vrea să rămână în sistem.

El le-a cerut judecătorilor pietreni să poată participa la concursul de titularizare, iar instanţa i-a admis solicitarea. „Acordă permisiunea de a părăsi imobilul la data de 14.07.2021, în intervalul orar 7.30-16.30, în vederea prezentării la examenul de titularizare ce se va desfăşura la Colegiul Naţional «Calistrat Hogaş», la data de 21.07.2021, în intervalul orar 7.30-16.30, în vederea prezentării la examenul de titularizare ce se va desfăşura în incinta unei unităţi şcolare din municipiul Piatra-Neamt (ce va fi anunţată cu câteva zile înainte de examen, pe site-urile de profil)“, se arată în decizia judecătorilor, dată marţi.

Reamintim faptul că pe  data de 25 iunie 2021, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 11 ani, a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje ce conţineau conotaţii sexuale, de la o persoană ce s-a recomandat a fi profesorul de sport, la şcoala la care minora era elevă.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul, în vârstă de 28 ani, din Roznov, ar fi transmis prin intermediul unei reţele de socializare unor minore, mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Totodată, persoana în cauză, în calitate de profesor de educaţie fizică şi sport, la o unitate şcolară din judeţul Neamţ, ar fi manifestat un comportament neadecvat cu tentă sexuală, faţă de mai multe minore, eleve la unitatea de învăţământ unde acesta era încadrat .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top