fbpx
Connect with us

SANCȚIUNI de 2000 de lei pentru cei care depozitează ilegal deșeurile provenite din construcţii

SANCȚIUNI de 2000 de lei pentru cei care depozitează ilegal deșeurile provenite din construcţii - News Moldova

Neamt

SANCȚIUNI de 2000 de lei pentru cei care depozitează ilegal deșeurile provenite din construcţii


Locuitorii din Piatra Neamț au fost amendați și puși să curețe zona în care au aruncat deșeuri

Depozitările de deşeuri, provenite din construcţii sau săpături sunt sub stricta atenție și monitorizare a Poliției Locale Neamț. Astfel, mai multe persoane din Neamț, care au încălcat legea, au fost sancționați contravențional cu amenzi de până la 2000 lei.

De asemenea, cetățenii iresponsabili, prinși în fapt, trebuie să cureţe zona şi să transporte deşeurile la  depozitul autorizat din Piatra Neamț.

Poliția Locală Neamț: „Au fost verificate şi sistemele de supraveghere video din cartierul Văleni — Lunca Bistriţei, depistându-se astfel două persoane care au aruncat, pe domeniul public, resturi din construcţil şi săpături”

Poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului au continuat monitorizarea zonelor predispuse în a se transforma în depozite de reziduuri provenite din demolari, construcţii ori săpături.

Au fost verificate şi sistemele de supraveghere video din cartierul Văleni — Lunca Bistriţei, depistându-se astfel două persoane care au aruncat, pe domeniul public, resturi din construcţil şi săpături.

Astfel de fapte nu au rămas nepedepsite, sancţiunile contravenţionale aplicate ajungând la 2000 de lei. Totodată, contravenienţii au fost somaţi să cureţe zona şi să transporte deşeurile la depozitul autorizat al operatorului de salubritate din municipiul Piatra Neamţ“, au comunicat reprezentanții Poliţiei Locale Piatra-Neamţ.

Cetăţenii care constată astfel de încălcări ale legii pot anunţa Dispeceratul Politiei Locale Piatra Neamţ, tel 0233.231.300.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top