fbpx
Connect with us

Scandal într-o localitate nemțeană: Opt tineri reținuți de poliție

WhatsApp Image 2023 07 18 at 08.56.00 - News Moldova

Neamt

Scandal într-o localitate nemțeană: Opt tineri reținuți de poliție


8 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, a fost reținut de către polițiști după ce au fost implicați într-un scandal, în Săbăoani

Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 iulie, în jurul orei 3:30. Autoritățile au fost alertate cu privire la un conflict care avea loc într-o zonă publică din Săbăoani, implicând mai multe persoane.

Datorită intervenției rapide a polițiștilor și investigațiilor efectuate, persoanele implicate au fost identificate și aduse la sediul poliției pentru audieri.

După documentarea activității infracționale, cei opt tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform declarației purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț.

Pe 17 iulie, cei opt suspecți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive în conformitate cu legea.

Autoritățile continuă să desfășoare investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și pentru a lua măsurile legale necesare în acest caz.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top