fbpx
Connect with us

Senatorul AUR de Neamț Sorin LAVRIC, alături de candidatul la primăria Costișa, Ileana Grigoras

Senatorul AUR de Neamț Sorin LAVRIC, alături de candidatul la primăria Costișa, Ileana Grigoras - News Moldova

Neamt

Senatorul AUR de Neamț Sorin LAVRIC, alături de candidatul la primăria Costișa, Ileana Grigoras

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Senatorul AUR de Neamț, Sorin Lavric, a fost ieri, 20 mai 2024, pentru a investiga, alături de candidatul la primărie, Ileana Grigoraș, o situație sensibilă care a atras atenția publicului și a autorităților

Un morman de pământ, lăsat de izbeliște între comunele Costișa și Podoleni, a stârnit îngrijorarea locuitorilor și a candidatului AUR la funcția de primar a comunei Costișa, doamna Ileana Grigoraș.

Acest morman de pământ, ignorat de autorități timp îndelungat, s-a dovedit a fi o problemă serioasă, implicând riscuri legate de radioactivitate. În urma intervenției doamnei Grigoraș și a specialiștilor în domeniu, autoritățile au fost mobilizate să acționeze pentru a remedia situația.

Corupția din județul Neamț, a subliniat Lavric, este o realitate cu care se confruntă, dar prin solidaritate și acțiuni colective, se poate face față acestor provocări. El a evidențiat importanța implicării comunității și a promis să continue lupta pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii.

Astfel, acest eveniment a arătat încă o dată că unitatea și determinarea pot aduce schimbări pozitive în comunitate, iar acțiunile concertate pot rezolva problemele cu care se confruntă oamenii în viața de zi cu zi.

  „După ce mormanul de pământ depozitat între comunele Costișa și Podoleni a stat ani buni fără să deranjeze autoritățile, a fost nevoie de intervenția doamnei Ileana Grigoraș, candidat AUR la funcția de primar a comunei Costișa, împreună cu specialiști în domeniul radioactivității, pentru ca autoritățile să pună mâna pe treabă și să rezolve situația pe care chiar ei au creat-o.
Corupția din județul Neamț nu cunoaște limite, dar am dovedit din nou că împreună suntem o forță, iar atâta timp cât vom avea în minte binele comunității, vom merge împreună spre un viitor mai bun”, a precizat senatorul Lavric.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top