fbpx
Connect with us

Senatorul Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Creșterea alocațiilor este și un angajament pe care Partidul Național Liberal și l-a luat prin programul de guvernare”

Senatorul Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Creșterea alocațiilor este și un angajament pe care Partidul Național Liberal și l-a luat prin programul de guvernare” - News Moldova

Neamt

Senatorul Eugen ȚAPU-NAZARE (PNL): „Creșterea alocațiilor este și un angajament pe care Partidul Național Liberal și l-a luat prin programul de guvernare”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Senatorul PNL de Neamț Eugen Țapu-Nazare a declarat că PNL continuă să susțină familiile din România prin majorarea alocațiilor de stat

„PNL continuă, la guvernare, susținerea familiilor din România. 3,6 milioane de copii și tineri vor beneficia de alocații de stat majorate, în urma agreării acestei decizii în coaliție.

Creșterea alocațiilor este și un angajament pe care Partidul Național Liberal și l-a luat prin programul de guvernare. De altfel, Guvernul Ciucă a majorat în două rânduri alocațiile de stat.

Pe 1 ianuarie 2022, alocațiile pentru copiii între 2 și 18 ani au crescut cu 13,5%, în timp ce alocațiile pentru copiii sub 2 ani și copiii cu dizabilități au crescut cu aproximativ 40%. De asemenea, din 1 februarie 2023, toate alocațiile au fost indexate cu un procent de 5%”, a afirmat senatorul nemțean Eugen Țapu-Nazare.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top