fbpx
Connect with us

Senatorul Sorin Lavric, alături de candidații la alegerile locale din mai multe localități nemțene

Senatorul Sorin Lavric, alături de candidații la alegerile locale din mai multe localități nemțene - News Moldova

Neamt

Senatorul Sorin Lavric, alături de candidații la alegerile locale din mai multe localități nemțene

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Într-o perioadă crucială pentru viitorul județului Neamț, senatorul AUR de Neamț, Sorin Lavric, a efectuat o serie de vizite în diverse comune, alături de echipa sa și de candidații locali

Vizitele au avut loc în comunele Valea Ursului, Oniceni, Doljești, Buruienești, Rotunda și Buhonca, unde Lavric a fost însoțit de Claudiu Gaman, Doru Rișcuța și Cadar Corneliu.

Vizite la Valea Ursului și Oniceni

Senatorul Lavric, însoțit de Claudiu Gaman și echipa AUR Neamț, a început turneul electoral în comunele Valea Ursului și Oniceni. Scopul acestor vizite a fost de a întâlni cetățenii, a asculta problemele lor și a le prezenta soluțiile propuse de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Echipa a fost primită cu căldură, iar discuțiile au fost constructive, centrate pe necesitățile locale și pe modalitățile prin care AUR își propune să contribuie la dezvoltarea acestor comunități.

Incursiune în comuna Doljești

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, Sorin Lavric și echipa sa au făcut o incursiune semnificativă în comuna Doljești. Împreună cu candidatul la funcția de primar al comunei, Cadar Corneliu, echipa a avut oportunitatea de a interacționa direct cu alegătorii, prezentându-le programul electoral și încurajându-i să voteze AUR pe toate cele cinci buletine de vot. Prezența echipei AUR în Doljești a fost marcantă, subliniind angajamentul partidului față de dezvoltarea rurală și implicarea activă în viața comunității.

Buruienești, Rotunda și Buhonca

Vizite au fost și în Buruienești, Rotunda și Buhonca, unde senatorul Lavric a fost însoțit de Claudiu Gaman, Doru Rișcuța și Cadar Corneliu. În fiecare dintre aceste localități, echipa AUR a subliniat importanța implicării active a cetățenilor în procesul electoral și a prezentat candidații la funcțiile de consilier județean și primar. Atmosfera a fost una de entuziasm și speranță, cetățenii manifestându-și dorința de schimbare și sprijinul pentru candidații AUR.

Apel la unitate și participare

În toate aceste vizite, mesajul senatorului Sorin Lavric a fost clar și puternic: unitatea și participarea activă sunt esențiale pentru un viitor mai bun în județul Neamț. Alegătorii au fost îndemnați să voteze AUR pe toate cele cinci buletine de vot, pentru a asigura o reprezentare solidă și eficientă a intereselor lor la nivel local și județean.

Vizitele electorale ale senatorului Lavric au evidențiat angajamentul și determinarea echipei AUR de a aduce schimbări pozitive și durabile în comunitățile din Neamț. Cu sprijinul și implicarea cetățenilor, AUR își propune să transforme județul într-un model de dezvoltare și prosperitate.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top