fbpx
Connect with us

Senatorul Sorin LAVRIC: „AUR lansează platforma „Linia Verde pentru Consulate”

Senatorul Sorin LAVRIC: "AUR lansează platforma „Linia Verde pentru Consulate” - News Moldova

Neamt

Senatorul Sorin LAVRIC: „AUR lansează platforma „Linia Verde pentru Consulate”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Alianța pentru Unirea Românilor vine în sprijinul românilor din diaspora prin lansarea platformei „LINIA VERDE PENTRU CONSULATE”, potrivit unui anunț al senatorului AUR de Neamț Sorin Lavric

„Aceasta este menită să îi ajute pe românii din afara granițelor care întâmpină probleme la consulatele României de pe teritoriul țărilor în care locuiesc.

Pentru AUR, diaspora are un rol aparte. Încă de la înființare AUR și-a asumat rolul de partid al diasporei. În decembrie 2019, imediat după lansarea oficială a partidului, prima filială constituită a fost cea din Marea Britanie, la Wolverhampton.

Românii din diaspora sunt o resursă umană extraordinară. Ei sunt fraţii noştri, pe care trebuie să-i aducem acasă și pe care trebuie să îi ajutăm cum putem. De forţa lor, de energia lor, de curajul şi de experienţa căpătată pe alte meleaguri avem mare nevoie pentru a cunoaşte o nouă înflorire a statului român.

Tocmai pentru a veni în sprijinul lor, pentru a le apăra mai bine interesele, iar vocea lor să fie auzită mai puternic, AUR a inițiat „Linia Verde pentru Consulate”.

Românii din afara granițelor vor putea transmite sesizările și cererile pe care le doresc soluționate prin intermediul numărului whatsapp +40 (754) 503 762 și pe site-ul partidului, la adresa partidulaur.ro/liniaverde. Cererile vor fi preluate de consilierii grupurilor parlamentare AUR din Senat și Camera Deputaților și vor fi transmise spre soluționare comisiilor de specialitate din Parlament prin intermediul deputaților și senatorilor AUR. Pe tot parcursul soluționării sesizărilor primite, solicitanții vor fi notificați despre stadiul în care se află cererea lor.

Încă de la preluarea mandatelor de parlamentari, una dintre preocupările deputaților și senatorilor AUR a fost aceea de a identifica soluții și măsuri pentru compatrioții noștri care trăiesc în afara țării. Datorită acestei activități, în ultimii ani din ce în ce mai mulți români din diaspora și-au pus speranțele în noi.

Românii constituie interesul nostru, oriunde s-ar afla, atât între frontierele țării, cât și dincolo de acestea. AUR îi va asculta mereu și le va fi întotdeauna aproape!”, a punctat senatorul Sorin LAVRIC. 


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top