fbpx
Connect with us

Senatorul Sorin Lavric, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Neamț

Senatorul Sorin Lavric, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Neamț - News Moldova

Neamt

Senatorul Sorin Lavric, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Senatorul Sorin Lavric a fost anunțat oficial ca fiind candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul formațiunii politice din Piatra Neamț.

Senatorul Lavric ocupă treia funcție în partid, după George Simion și Claudiu Târziu, și s-a bucurat de o atenție considerabilă din partea media, în special pentru pozițiile sale privind rolul femeii în societate și pentru luările sale de poziție privind personalități culturale și politice din perioada interbelică.

Lavric a subliniat, în cadrul unei declarații de presă, că AUR va lupta cu șanse egale pentru a câștiga atât Consiliul Județean Neamț, cât și Primăria Piatra Neamț.

Senatorul Sorin Lavric are deja doi contracandidați pentru președinția Consiliului Județean Neamț: Daniel Harpa de la PSD și George Lazăr de la PNL.

Contactat de redacția News Moldova, senatorul AUR a dezvăluit care sunt principalele motive care l-au determinat să candideze pentru funcția de președinte al CJ Neamț, dar și cum vede rolul său în dezvoltarea județului.

Senatorul Sorin Lavric, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Neamț - News Moldova

“Mi-ar fi ușor acum să vă intonez tot soiul de sloganuri și de deziderate. Am intrat pentru că sunt exasperat de acei președinți de până acum, care m-au precedat, în măsura în care voi ajunge și eu acolo. Pentru că toți au fost niște ticăloși și niște lași. Să vă mai povestesc de Arsene?, Mereu se spune pe seama președinților de CJ: “Da, e adevărat, a furat, dar a mai și făcut ceva!”.

Eu nu vreau să fur nimic. Eu nu vreau așa ceva. Dacă ajung acolo, o să-i strâng pe consilierii din echipa de conducere și o să le spun: “Dacă văd măcar un leu necroit în buzunar, eu fac plângere penală împotriva voastră!” Știu că sună eroic și bombastic și aduce a promisiune deșartă cu neputință de împlinit, dar asta vreau să fac. Știu că intru într-o luptă cruntă pentru că nu mi-e frică de contracandidații mei de la cealalte partide. Nu mi-e frică că ar fi mai buni decât mine, asta nu înseamnă că îi subestimez. Mi-e frică de caracatita asta extraordinară pesedistă. care a împânzit tot județul, asta însemnând, mai cu seamă, primari și consilieri. Iar în cantitativ mă pot bate, chiar dacă în calitativ sunt peste ei.

Asta vreau să fac. Iar în privința județului vreau să fac, în primul rând, un model de bunăstare. Că aici e multă sărăcie, oameni foarte amărăți. Și asta nu se poate face dacă faci investiții. Și nu mai faci contracte păguboase, cu rudele tale și cu firmele prietenilor tăi, cum s-a făcut până acum. Deci bunăstare, curățenie. Curățenie, pentru că natura aici te ajută. Județul Neamț este unul dintre cele mai frumoase județe din țară. Și apoi, cultural, spiritual, ce să vă mai spun? Câte mănăstiri sunt aici. Și circuite turistice poți să faci.

Cultural: teatrul din Piatra a fost odată un reper. Astăzi este o rușine pentru că nu se joacă decât piese LGBT-iste și de proservire a tot ce înseamnă egalitarism, homosexualitate și așa mai departe. Cam asta am în minte în clipa de față. Și vreau ca în măsura în care voi avea mandatul de patru ani, după aceea oamenii să vorbească de bine despre mine. Și nu cum se vorbește astăzi de foști mari baroni, deal de Pinalti sau amărâtul ăsta de Arsene, care este de o lașitate uluitoare. Nici măcar nu are bărbătia de a înfrunta o pedeapsă pe care o merită din plin. Cam asta îmi vine să vă zic în primă instant”, a declarat, pentru News Moldova, senatorul Sorin Lavric.

 


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top