fbpx
Connect with us

Sorin LAVRIC (AUR): „Antivaccinismul ARNm e considerat CRIMĂ”

Sorin LAVRIC (AUR): "Antivaccinismul ARNm e considerat CRIMĂ" - News Moldova

Neamt

Sorin LAVRIC (AUR): „Antivaccinismul ARNm e considerat CRIMĂ”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Senatorul AUR Sorin Lavric a făcut declarații îndrăznețe despre actualul guvern francez și politicile propuse. Lavric a caracterizat guvernul francez ca fiind condus de „tirani descreierați” și a acuzat adoptarea unei legi care ar pedepsi critica publică la adresa injecțiilor cu ARNm cu amenzi sau chiar închisoare

„Franța a intrat într-o zodie de tirani descreierați. Dovada? Guvernul francez a propus o lege prin care cei care îndrăznesc să critice în mod public injecțiile cu ARNm vor fi pedepsiți cu amendă sau chiar cu închisoare. Doctorul Kat Lindley, unul din satrapii medicali vorbind în numele puterii, a declarat: „Nu se va tolera nicio critică la adresa tratamentelor terapeutice care vor fi recomandate sau făcute obligatorii de către stat”.

Vorbele par rupte dintr-o piesă de teatru absurd. Un vodevil în care francezii nu vor mai crâcni în fața otrăvurilor ARNm, pe care vor fi siliți să le primească smeriți sub formă de vaccinuri „sigure și eficiente”( ca să-l reproduc pe mitomanul malac de la Cotroceni). Dacă francezii se vor încumeta să spună că serurile, prin nanoparticulele lipidice (LNP) pe care le conțin, distrug sănătatea, vor fi categorisiți drept fanatici sectari cărora li se cuvine o pedeapsă de trei ani de închisoare. În fața unei asemenea hotărâri de guvern, te freci la ochi și nu-ți vine să crezi. A șoptit cineva ceva de libertatea de exprimare? Vacs albina!

În comparație cu legea aceasta monstruoasă, împrejurarea că Guvernul francez aduce tot mai mult cu o afacere de familie, clădită pe o urzeală de cârdășii avându-și originea în fojgăieli sexuale (premierul este homosexual și, în semn de afecțiune, i-a dăruit iubitului funcția de ministru de externe (și nu oricum, ci cu binecuvântarea altui bărbat sadea, președintele Macron) pare un detaliu pe cât de extravagant, pe atât de inofensiv. Franța se duce de-a berbeleacul. Dacă De Gaulle s-ar trezi din mormânt, și-ar renega neamul”, a precizat senatorul AUR Sorin Lavric.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top