fbpx
Connect with us

Sorin Lavric: Caravana AUR este o izbândă medicală și morală. Interzicerea acestei caravane ar fi un abuz

sorin lavric plen 2 scaled - News Moldova

Neamt

Sorin Lavric: Caravana AUR este o izbândă medicală și morală. Interzicerea acestei caravane ar fi un abuz


Senatorul AUR Sorin Lavric i-a transmis un mesaj dur Dianei Șoșoacă, în contextul în care senatoare a cerut Ministerului Sănătății să interzică inițiativa AUR – Caravana medicală mobilă, care străbate toate județele țării spre a oferi servicii medicale gratuite românilor din zonele defavorizate

Sorin Lavric a subliniat că autorităților ar comite un abuz dacă ar interzice această acțiune deoarece partidul AUR a obținut toate avizele necesare. Mai mult decât atât, această campanie este un real succes – mii de români au beneficiat de investigații medicale gratuite, AUR demonstrând că banii din subvențiile destinate partidelor politice se pot întoarce la români.

News Moldova îți recomandă și ...   Doi frați și-au pierdut viața într-un accident rutier de pe raza județului Neamț

„După ecoul pe care l-am primit până acum pot spune, fără teama de a greși, că această caravană medicală este o izbândă medicală, dar în același timp o izbândă morală – le dovedim românilor că banii pe care îi primim de la buget îi folosim pentru a ne îngriji de sănătatea lor. Numai că această izbândă în ultima vreme stârnește nemulțumire, ba chiar invidie din partea adversarilor noștri.

Iar de curând, Diana Șoșoacă n-a găsit altceva mai bun de făcut decât să rostească pe tonul ei dizgrațios și zgomotos, cerând ca Ministerul Sănătății să interzică această Caravană medicală. Se pare că nu mai încape de invidie și de răutate față de ceea ce încearcă să facă în plan moral și medical partidul AUR”, a afirmat senatorul.

News Moldova îți recomandă și ...   O minoră din Neamț dată dispărută, s-a prezentat la poliție, unde a refuzat să fie predată părinților

În context, Sorin Lavric a precizat că nicio instituție a statului nu poate interzice această caravană – „ar fi un abuz Ministerului Sănătății deoarece avem toate avizele de trebuință”, a subliniat senatorul AUR.

În ceea ce o privește pe Diana Șoșoacă, Sorin Lavric i-a transmis că, în loc să critice astfel de acțiuni benefice pentru români, ar fi mai util să inițieze la rândul său astfel de campanii.

„Este o vorbă amară la noi, și anume nicio faptă nu rămâne nepedepsită. Și atunci această acțiune benefică a noastră caută să fie pedepsită dintr-o parte sau alta. Îi spun Dianei Șoșoacă – cu cât va căuta să ne pedepsească și cu cât va căuta să ne pună bețe în roate, nu va reuși decât să-și taie singură craca de sub picioare pentru că românii s-au lămurit cu cine au de-a face și ce hram poartă”, a mai spus Lavric.

News Moldova îți recomandă și ...   Investigația privind decesul adolescentei din Piatra Neamț cauzat de consumul de droguri în locuința prietenului ei scoate la iveală detalii șocante


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top