fbpx
Connect with us

Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț își deschide porțile pentru noul sezon estival

Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț își deschide porțile pentru noul sezon estival - News Moldova

Neamt

Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț își deschide porțile pentru noul sezon estival


Ștrandul Tineretului Piatra Neamț, unul dintre cele mai populare locuri de recreere din oraș, își deschide porțile pentru noul sezon estival

Deschiderea oficială este pe 15 iunie, facilitățile au fost revizuite și pregătite pentru a primi vizitatorii într-un mod confortabil și sigur.

Una dintre principalele atracții ale ștrandului este zona de bazine și plajă, care a fost supusă unor lucrări de întreținere și curățenie pentru a se asigura că se bucură de condiții optime. Aici, oamenii pot să se răcorească în apă sau să se relaxeze pe șezlonguri la soare.

Pentru cei mici, Ștrandul Tineretului a pregătit locuri de joacă și un parc de aventură, unde aceștia se pot bucura de diverse activități și jocuri. Pentru adulți, există o zonă special amenajată pentru relaxare și lectură, oferind o oază de liniște în mijlocul agitației estivale.

O noutate interesantă pentru acest sezon este achiziționarea de mobilier nou pentru căsuțele din zonele Malibu și Ibiza. Acestea vor oferi o experiență mai confortabilă și estetică vizitatorilor, sporind atmosfera de vacanță și relaxare.

De asemenea, începând de vineri, 16 iunie, ștrandul se va bucura de o nouă adiție sportivă. Pumptrack-ul, care se află în prezent la Curtea Domnească, va fi mutat pe strada Digului, în apropierea ștrandului.

Acest lucru va oferi iubitorilor de sport un nou spațiu pentru mișcare în aer liber, unde se pot bucura de ciclism și alte activități sportive.

Autoritățile locale lucrează la elaborarea unui proiect tehnic pentru un skate-park care va fi amplasat în aceeași zonă, astfel încât ștrandul să ofere și mai multe opțiuni pentru activități recreative și sportive.

Ștrandul Tineretului va funcționa zilnic între orele 08:00 și 20:00, iar zona de bazine va fi deschisă între orele 10:00 și 19:00.

Tarifele de acces și utilizare au rămas neschimbate față de anul trecut, oferind astfel vizitatorilor o oportunitate accesibilă de a se bucura de facilitățile oferite de ștrand.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top