fbpx
Connect with us

Sute de persoane verificate și zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii nemțeni în 3 zile

Sute de persoane verificate și zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii nemțeni în 3 zile - News Moldova

Neamt

Sute de persoane verificate și zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii nemțeni în 3 zile

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


13-16 iulie, polițiștii din Piatra-Neamț și jandarmii au desfășurat ample acțiuni în Piatra-Neamț, Poiana Teiului, Farcașa și Borca

Acțiunile s-au desfășurat în vederea prevenirii faptelor antisociale și depistării conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier.

Echipele de intervenție au legitimat peste 320 de persoane și au efectuat verificări asupra a peste 190 de vehicule, realizând aproximativ 60 de teste pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat un număr de 258 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate. De asemenea, au fost întocmite 3 dosare penale în cazul infracțiunilor constatate în timpul desfășurării acțiunilor.

Pe de altă parte, luni, 17 iulie, între orele 16:00-22:00, polițiștii din Secția de Poliție Rurală Bicaz, Poliția orașului Bicaz și Serviciul Rutier Neamț au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a unor situații de risc în comunele Poiana Teiului, Farcașa și Borca, cu scopul de a menține un climat de ordine și siguranță publică.

Ca rezultat al acestor acțiuni, polițiștii au aplicat un total de 13 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 în conformitate cu O.U.G. 195/2002 și 2 în baza altor acte normative.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare, iar un permis de conducere și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost reținute.

Autoritățile continuă să desfășoare astfel de acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice în zona și pentru prevenirea faptelor antisociale.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top