fbpx
Connect with us

Tânăr din comuna nemțeană Bozieni, condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de crimă

Neamt

Tânăr din comuna nemțeană Bozieni, condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de crimă


Un tânăr din comuna nemțeană Bozieni a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce, la o nuntă, în urma unei altercații, acesta l-a agresat fizic pe socrul mic, victima fiind la un pas de moarte

Judecătorii s-au pronunţat definitiv în acest caz de tentativă de omor, sentinţa aplicată autorului fiind cu executare; tânărul a fost prins și încarcerat zilele trecute.

Agresorul de 27 de ani, din omuna Bozieni, a fost condamnat de către magistraţii de la Tribunalul Neamţ la 6 ani şi 3 luni de detenţie; sentința a fost contestată la Curtea de Apel Bacău, dar acţiunea a fost respinsă ca nefondată.

News Moldova îți recomandă și ...   Explozie urmată de incendiu violent la o gospodărie din județul Neamț. Proprietara a fost transportată la spital

La finalul săptămânii trecute, tânărul a identificat şi escortat la un penitenciar.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Ion Creangă au depistat, în Bozieni, un tânăr, de 27 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate“, a anunţat Poliţia Neamţ.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 13/14 aprilie 2018, în comuna Poienari, în timpul unei petreceri organizate cu prilejul nunții fiicei victimei. Agresorul se număra printre invitații la nuntă.

News Moldova îți recomandă și ...   Rețetă de succes! Crescătorie de prepelițe la o microferma din Zănești, Neamț

La un moment dat, între ginere și socrul mic a izbucnit un conflict, agresorul intervenind pentru a-i despărți pe cei doi. Socrul mic a intenționat să îl lovească pe viitorul agresor cu un obiect contondent, însă acesta din urmă a reacționat rapid. L-a răpus cu un pumn, după care i-a aplicat lovituri cu picioarele în zona capului și toracelui.

Inculpatul a fost obligat, de către instanță, la plata unor despăgubiri consistente, circa 237.600 de lei. De la acuzat se vor preleva probe biologice, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria PIATRA NEAMŢ scoate din nou la LICITAŢIE reparaţia pasarelei de peste râul Bistrița. Au fost alocaţi mai mulţi BANI


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top