fbpx
Connect with us

Un bărbat de 58 de ani din Neamț și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un tir

3 - News Moldova

Neamt

Un bărbat de 58 de ani din Neamț și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un tir


Marți, în localitatea Pipirig de pe DN 15B, un eveniment rutier tragic s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 58 de ani

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț, victima a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în coliziune cu un TIR, ceea ce a dus la deznodământul tragic.

Echipa de polițiști deplasată la fața locului a desfășurat primele cercetări pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.

News Moldova îți recomandă și ...   Progrese în ancheta tragediei de la Spitalul Județean Piatra-Neamț: Posibilitatea desigilării saloanelor arse

Din primele informații, reiese că bărbatul de 58 de ani, din Târgu-Neamț, se afla la volanul autoturismului și se deplasa dinspre Pipirig spre Târgu-Neamț. Într-un moment nefericit, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Harghita.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu, a oferit detalii despre evenimentul tragic, subliniind că consecința a fost deosebit de gravă: “Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 58 de ani.”

Autoritățile judiciare au demarat o anchetă în cadrul unui dosar penal, sub acuzația de ucidere din culpă, pentru a lămuri în detaliu circumstanțele care au condus la această tragedie. Investigarea evenimentului va continua pentru a stabili cu exactitate ce a dus la pierderea controlului autoturismului și, implicit, la producerea coliziunii devastatoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Tânără de 16 ani găsită decedată într-o locuință din Neamț

Astfel de accidente rutiere tragice ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a măsurilor de precauție în trafic. Cu toții suntem responsabili de siguranța noastră și a celor din jur în timpul călătoriilor rutiere și trebuie să fim conștienți de impactul acțiunilor noastre asupra vieților noastre și a altora.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top