fbpx
Connect with us

Un bărbat din Neamț a fost arestat preventiv după ce și-a atacat soția cu toporul

1 - News Moldova

Neamt

Un bărbat din Neamț a fost arestat preventiv după ce și-a atacat soția cu toporul


Un individ din județul Neamț a fost plasat în arest preventiv în urma unei tentative de omor, după ce și-a lovit soția cu toporul

Pe data de 15 septembrie, bărbatul în vârstă de 60 de ani și-a atacat soția în vârstă de 57 de ani cu un topor. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, în timp ce bărbatul a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

News Moldova îți recomandă și ...   Tragedie la Biserica “Sfânta Magdalena” din Țibucani: O femeie a murit chiar în timpul slujbei!

Decizia instanței a venit în urma acceptării propunerii formulate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, la data de 16 septembrie 2023. Acestă propunere viza măsura arestării preventive pentru inculpatului T. G.

În conformitate cu această hotărâre, inculpatul va rămâne în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16 septembrie 2023 și până la data de 15 octombrie 2023, inclusiv.

„T.G. admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ la data de 16.09.2023, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul T. G.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…) pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă de omor, în forma violenței în familie, (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.09.2023 şi până la data 15.10.2023, inclusiv”,  este decizia instanței.

News Moldova îți recomandă și ...   Trei percheziții domiciliare într-o localitate nemțeană, dosar de furt calificat. Prejudiciu de aproape 20.000 de euro


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top