fbpx
Connect with us

Un pacient al Spitalului Municipal de Urgență Roman s-a SINUCIS aruncându-se de la etaj

cpu scaled - News Moldova

National

Un pacient al Spitalului Municipal de Urgență Roman s-a SINUCIS aruncându-se de la etaj


Un pacient a sărit de la primul etaj al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au reușit să îl salveze, iar bărbatul a fost declarat decedat

La aproximativ 22:55, pompierii au fost alertați cu privire la un incident în care o persoană căzuse de la primul etaj al unei clădiri aparținând spitalului.

Echipajul de pompieri de la Detașamentul Roman s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare. Victima se afla prinsă între schelele unei clădiri în construcție, iar pompierii au intervenit pentru a o elibera.

News Moldova îți recomandă și ...   Marcel Ciolacu, despre întâlnirea cu Olaf Scholz: „Germania este motorul Europei și trebuie să-i dai Cezarului ce-i al Cezarului!”

S-a acționat pentru evacuarea persoanei dintre schele. Imediat, aceasta a fost preluată de cadrele medicale care au început manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul în vârstă de 54 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat Irina Popa, purtător de cuvânt I.S.U. Neamț.

Ulterior, personalul medical a început manevrele de resuscitare, însă bărbatul în vârstă de 54 de ani nu a răspuns și a fost declarat decedat, conform declarației Irinei Popa, purtătoare de cuvânt a I.S.U. Neamț.

Poliția a fost și ea informată prin apelul la numărul de urgență 112 de un reprezentant al unei unități medicale cu privire la incidentul în care pacientul s-ar fi aruncat de la etaj.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Adrian Vasile Niță, Prefectul Județului NEAMȚ

”În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roman. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt I.P.J. Neamț.

News Moldova îți recomandă și ...   Plafonarea prețurilor RCA ar putea fi prelungită până în ianuarie 2024! Cauzele prezentate de ASF - MOLDOVA INVEST

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.

După ajungerea la fața locului, polițiștii au confirmat că bărbatul de 54 de ani, din Roman, a sărit de la etaj. Inițial, nu au apărut suspiciuni de intenție criminală legate de incident. Cu toate acestea, poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top