fbpx
Connect with us

Accident rutier pe raza comunei nemțene Războieni, soldat cu DECESUL unui adolescent de 17 ani

14 - News Moldova

Neamt

Accident rutier pe raza comunei nemțene Războieni, soldat cu DECESUL unui adolescent de 17 ani


Evenimentul a avut loc în comuna Războieni, pe drumul județean 155P, în jurul orei 14:00, conform primelor informații disponibile

Conform rapoartelor inițiale furnizate de polițiști, incidentul a implicat un autoturism care s-a răsturnat, având ca rezultat trei victime.

Unul dintre pasageri, un tânăr în vârstă de 17 ani, a fost declarat decedat de către autorități.

Serviciul de Intervenție și Salvare (ISU) Neamț a fost alertat cu privire la acest accident la ora 13:38.

La fața locului au intervenit forțe și mijloace de intervenție de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Războieni, Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul AUR Sorin LAVRIC, analiză a actualității socio-economice românești la MOLDOVA ÎN DIRECT

Potrivit ISU Neamț, autoturismul în care se aflau cele trei persoane a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac, răsturnându-se.

Două persoane au reușit să se evacueze din vehicul înainte de sosirea echipelor de intervenție.

La locul incidentului, forțele de intervenție au găsit o persoană încarcerată sub autoturism. Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, au fost realizate eforturi pentru extragerea victimei.

Din nefericire, tânărul în vârstă de 17 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

„La ora 13:38, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Razboieni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Războieni (o autospecială de stingere), Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD – TIM și EPA) și SAJ (o ambulanță).

Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă a lovit un copac după care s-a răsturnat. Până la sosirea forțelor de intervenție două persoane s-au autoevacuat. Ajunse la locul indicat, forțele de intervenție au găsit o persoană încarcerată.

Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare s-a acționat pentru scoaterea victimei prinsă sub autoturism. Din păcate tânărul de 17 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Doi tineri de 19 și 22 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior unul dintre ei fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Două femei de 47 și 49 de ani care au suferit atacuri de panică au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

De asemenea au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor”, au precizat reprezentanții ISU Neamț.

News Moldova îți recomandă și ...   Guvernul inițiază exproprieri de 14,72 milioane lei pentru secțiunea Leghin – Tg Neamț, parte din A8


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top