Connect with us

In NEAMȚ va fi amenajata o noua CLINICA si SPATII de ingrijire pentru ANIMALELE STRAZII

Neamt

In NEAMȚ va fi amenajata o noua CLINICA si SPATII de ingrijire pentru ANIMALELE STRAZII

O veste buna pentru iubitorii de animale . O noua clinica cu spatii de ingrijire pentru animalele abandonate  va fi amenajata in comuna Baltatesti din judetul Neamt.

Proiectul  a afost initiat de catre Consiliul Judetean Neamt, iar reprezentanti ai acestuia au identificat deja cladirea si terenul pentru amenajarea noii clinici. Astfel in curand animalele abandante sau victime ale violentei, vor avea o noua casa si un loc unde vor fi ingrijite corespunzator.

Cabinete veterinare pentru chirurgie, sterilizare și asigurare tratamente pentru animalele abandonate

Durerea necuvântătoarelor m-a răscolit dintotdeauna și niciodată nu voi fi indiferent când voi vedea animale care suferă ori sunt chinuite de către oameni sau ajung în situații critice din diverse motive. Îmi doresc foarte mult ca toate aceste suflete nevinovate să fie salvate de la orice chin și de aceea m-am gândit să amenajez niște spații în care să fie îngrijite.
Având în vedere legislația în vigoare și obligațiile Consiliului Județean Neamț, de a asigura protecție animalelor victime ale violenței, am fost la Bălțătești, unde am identificat un spațiu care se pretează pentru îngrijirea lor și pentru găzduirea unei clinici în care vor funcționa cabinete veterinare pentru chirurgie, sterilizare și asigurare tratamente.
În felul acesta vom răspunde și solicitărilor primăriilor din Neamț, care în dese rânduri ne-au adus la cunoștință faptul că pe teritoriul lor administrativ există foarte mulți câini fără stăpân, care pun în pericol siguranța cetățenilor. Nu exclud nici varianta unei asocieri cu comunele din județ, pentru a gestiona împreună această problemă, prin înființarea unei asociații de dezvoltare intercomunitară.
În perioada următoare vom analiza dacă spațiul identificat corespunde normativelor pentru adăpostirea animalelor victime ale violenței și a celor fără stăpân. Nu voi renunța la ideea de a le salva și da o nouă șansă la viață acestor suflete nevinovate!, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top