fbpx
Connect with us

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”Am dezvoltat o multitudine de PROIECTE, de activități, de DEPARTAMENTE, care contribuie la această dezvoltare”

vasile-asandei,-directorul-adr-nord-est:-”am-dezvoltat-o-multitudine-de-proiecte,-de-activitati,-de-departamente,-care-contribuie-la-aceasta-dezvoltare”

Actualitatea Europeană

Vasile ASANDEI, directorul ADR Nord Est: ”Am dezvoltat o multitudine de PROIECTE, de activități, de DEPARTAMENTE, care contribuie la această dezvoltare”


vasile asandei - News Moldova

ADR Nord reprezintă unul dintre motoarele de bază ale procesului de dezvoltare și evoluție a regiunii Moldova, iar realizările sale sunt cele care confirmă acest lucru

ADR Nord Este este autoritate de management pentru Programul Regional N-E 2021 – 2027, iar Director General al ADR, Vasile ASANDEI, a vorbit despre activitatea instituției, punctând reușitele, dar și dezideratele sale importante.

”Preocupările ADR Nord Est sunt pe multiple planuri. Așa cum am spus de fiecare dată, considerăm că trebuie să facem mai mult decât ne cere fișa postului. Și profitând de cadrul nostru legal, de relația foarte bună pe care o avem cu parteneri de la Comisia Europeană, de la Guvernul României și parteneri din regiune, Consilii Județene, primării, universități, etc, am dezvoltat o multitudine de proiecte, de activități, de departamente, care contribuie la această dezvoltare.

Am dezvoltat un centru de resurse prin intermediul căruia vom face instruiri; am dezvoltat acest Rubik Hub, pentru că am


Citește articolul integral pe Moldova Invest

News Moldova îți recomandă și ...   În orașul Târgu Neamț se va înființa un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar (CAV)


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Actualitatea Europeană

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top