fbpx
Connect with us

PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep. 8 – Copiii de la DGASPC IAȘI convocați să îi cânte „LA MULȚI ANI” Președintelui CJ

PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep. 8 – Copiii de la DGASPC IAȘI convocați să îi cânte „LA MULȚI ANI” Președintelui CJ - News Moldova

Profil de Candidat

PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep. 8 – Copiii de la DGASPC IAȘI convocați să îi cânte „LA MULȚI ANI” Președintelui CJ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ne apropiem de un moment extrem de important definit de exercitarea votului de încredere acordat de către cetățenii Iașului Președintelui Consiliului Județean și Primarului municipiului reședință de județ. Pe cale de consecință, în perspectiva luării unei decizii în deplină cunoștință de cauză vom realiza portretul candidatului Costel ALEXE și al lui Mihai CHIRICA într-o manieră etapizată care să permită reflectarea cât mai exactă dar și completă a celor doi oameni politici care intenționează să ceară un nou vot de reprezentare din partea ieșenilor pentru perioada 2024 – 2028.


Numele Candidatului: Costel ALEXE

Poziție pentru care candidează: Președinte al Consiliului JUDEȚEAN IAȘI

Județ: IAȘI

Ocupație actuală: Președinte al Consiliului JUDEȚEAN IAȘI


PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep 1 – „Dosarul Tabla”

PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep.2 – Înlocuirea forțată a directorilor incomozi din ROMSILVA

În cursul zilei de 21.05.2021, copiii instituționalizați de DGASPC Iași au fost aduși la Consiliul Județean Iași să-i cânte lui Costel ALEXE.

Deoarece orice zi onomastică trebuie serbată în familie, ALEXE și-a chemat alături de el șefii de servicii din cadrul CJ Iași pentru a lua parte la un adevărat program artistic. 

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, în jur de 35 de copii au fost prezenți în frunte cu directorul DGASPC IAȘI, Florin ION.

PROFIL DE CANDIDAT | Cine este de fapt Costel ALEXE, Președintele CJ Iași? Ep.3 – Muncitorii de la Apele Române lucrau la ranchul lui ALEXE

Surse NEWS MOLDOVA: ”Mai ceva ca pe timpul lui Ceaușescu”

”Mai ceva ca pe timpul lui Ceaușescu. Copiii au fost aduși cu un microbuz și au fost însoțiți de ditamai directorul DGASPC , Florin Ion. Probabil că după cea fost tăvălit de un ziar zilele trecute, vrea să-și arate servilismul către Costel Alexe că să-l mai țină 2 ani până iese la pensie”, au declarat surse din CJ Iași pentru NEWS MOLDOVA. 

Contactat de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, directorul DGASPC Iași, Florin ION a declarat că decizia venirii copiilor la CJ astăzi aparține exclusiv copiilor.

Copiii de la DGASPC IAȘI convocați să îi cânte "LA MULȚI ANI" Președintelui CJ, Costel ALEXE - News Moldova

”Domnul președinte a fost în centrele noastre de mai bine de trei ori. Când a fost le-a comunicat copiilor că îi așteaptă la CJ Iași oricând își doresc ei.

Noi am lăsat la latitudinea copiilor să își aleagă ziua, iar ei au dorit astăzi. Da, am fost prezent și eu. Am fost în jur de 35 de persoane”, a declarat Florin ION.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Profil de Candidat

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top