fbpx
Connect with us

Acord de colaborare și înfrățire între două cluburi sportive din Republica Moldova și România

Acord de colaborare și înfrățire între două cluburi sportive din Republica Moldova și România - News Moldova

Republica Moldova

Acord de colaborare și înfrățire între două cluburi sportive din Republica Moldova și România

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Două cluburi sportive din Republica Moldova și România au încheiat un acord de colaborare și înfrățire pentru a promova dezvoltarea sportului și a spori performanța în competițiile naționale și internaționale

În urma demersului inițiat de Asociația Obștească „Luceafărul Răutului” din orașul Florești, raionul Florești, Republica Moldova conform prevederilor statutatre privind crearea și dezvoltarea parteneriatelor între instituțiile publice, asociații și fundații, mediul de afaceri privat și alte entități din Republica Moldova și România, în luna iulie 2023 s-a încheiat acordul de colaborare și înfrățire între Instituția Publică Școala Sportivă Anenii Noi, Republica Moldova și Asociația Fotbal „Club Universitatea Galați”, România.

Scopul încheierea acestui acord de colaborare va duce la consolidarea și dezvoltarea legăturilor dintre cele două organizații și va crea o platformă solidă pentru dezvoltarea sportului în regiune.

Prin acestă colaborare, Instituția Publică Școala Sportivă Anenii Noi și Asociația Fotbal „Club Universitatea Galați” își propun să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea și creșterea sportivilor, contribuind la promovarea valorilor sportive și la cultivarea spiritului competitiv.

Împreună, cluburile vor lucra pentru a spori performanța echipelor în competițiile naționale și internaționale, prin împărtășirea metodelor de antrenament și pregătire, dezvoltarea de programe de instruire de înaltă performanță și facilitarea accesului la facilități sportive de top.

Acordul de înfrățire, semnat de către reprezentanții ambelor cluburi, va permite o cooperare mai strânsă în mai multe domenii, inclusiv schimbul de cunoștințe și experiență, colaborarea în proiecte de dezvoltare a tinerelor talente și organizarea de evenimente comune.

Datorită parteneriatului, cluburile sportive vor avea oportunitatea de a colabora și de a iniția proiecte comune care vor contribui la dezvoltarea sportului în comunitate și la promovarea unui stil de viață sănătos și activ printre tineri.

Reprezentanții celor două cluburi sunt încântați de această colaborare și sunt convinși că, prin eforturi comune și schimbul de experiență, vor putea atinge rezultate remarcabile și vor aduce bucurie fanilor și comunității sportive în ansamblu.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top