fbpx
Connect with us

Aurelia SALICOV a renunțat la funcția de director general al Parcului Industrial Tracom pentru a se alătura proiectului International Business Society, sub patronajul Familiei Regale a României

408223752 3774592119436678 122325259534112315 n - News Moldova

Republica Moldova

Aurelia SALICOV a renunțat la funcția de director general al Parcului Industrial Tracom pentru a se alătura proiectului International Business Society, sub patronajul Familiei Regale a României


Aurelia Salicov, care a ocupat funcția de director general al Parcului Industrial Tracom din Republica Moldova, a anunțat că se va alătura unui nou proiect sub egida Familiei Regale a României

Ea a acceptat funcția de vicepreședinte al International Business Society, un club de business format în urma misiunilor regale de afaceri.

Proiectul, inițiat în urma vizitelor regale în diverse țări și colaborări cu organizații internaționale, își propune să promoveze înaltele principii etice asumate de Familia Regală a României, inclusiv în sfera afacerilor și a responsabilității sociale.

International Business Society are membri reprezentativi din România și Republica Moldova, printre care se numără companii de prestigiu și instituții de învățământ superior din Cluj.

Oficial, lansarea acestei inițiative se va face în cadrul Forumului Regal de la Chișinău la începutul anului următor. Aurelia Salicov va coordona activitățile clubului în Moldova, organizând evenimente economice sub patronajul Familiei Regale a României și proiectând acțiuni culturale și caritabile viitoare.

Aceste demersuri vizează să exploateze oportunitățile aderării Moldovei la Uniunea Europeană, sprijinite ferm de Familia Regală a României. Aurelia Salicov crede că această inițiativă va contribui la consolidarea relațiilor dintre România și Moldova, susținând ideea unei unități între cele două țări sub simbolul puternic al Coroanei Române.

“Așa cum mulți dintre voi știți deja, am decis să renunț la mandatul de director general al Parcului Industrial Tracom pentru a accepta o nouă provocare. De data aceasta, este vorba de un proiect care funcționează sub egida Familiei Regale a României. International Business Society este un club de business care s-a format în urma misiunilor regale de afaceri, care au debutat în anul 2016, cu vizita Alteței Sale Regale Principelui Radu al României chiar în Republica Moldova.

309170941 546906124005512 2092246456325088746 n - News Moldova
În cei șapte ani care au trecut de atunci, au fost alte vizite regale în țări precum Germania, Iordania sau Slovacia, au fost evenimente organizate în Chișinău, Bălți, Cluj-Napoca sau București, au fost consolidate parteneriate cu organizații prestigioase precum Clubul Antreprenorilor Catolici Polonezi sau Rete Mauriziana, formată sub egida Accademiei Internazionale Mauriziana. International Business Society promovează înaltele principii etice asumate de Familia Regală a României, inclusiv în domeniul afacerilor ori în cel al responsabilității sociale.
Din International Business Society fac parte companii de prestigiu din România și din Republica Moldova, precum și instituții de învățământ superior din Cluj.
Oficial, International Business Society va fi lansată cu ocazia Forumului Regal de la Chișinău de la începutul anului viitor. Prima ediție a acestui forum a avut loc în luna februarie, iar cea de-a doua va fi organizată în luna februarie a anului 2024, în prezența membrilor Familiei Regale a României.
Acesta este contextul în care am acceptat onoranta numire ca vicepreședinte al International Business Society. Printre atribuțiile care îmi revin se numără coordonarea activităților clubului în Moldova, organizarea de evenimente economice sub egida Familia Regale a României, precum și coordonarea unor proiecte culturale și caritabile, care vor fi anunțate în viitorul apropiat.
Prin intermediul acestor activități, sper să pot contribui la concretizarea numeroaselor oportunități care sunt oferite de procesul de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană, proces susținut cu fermitate de Familia Regală a României.
Sunt convinsă că România și Moldova se vor regăsi împreună în marea familie europeană și sper că viitoarea unitate a celor două țări-surori va fi realizată sub simbolul extraordinar de puternic al Coroanei Române”, a precizat Aurelia Salicov.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Republica Moldova

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top